Legújabb haladó cél az emberiség etnikai uniformizálása

A liberálisok ismét atombombát dobtak az emberi kultúrára.

a robbanás epicentrumában pedig megint a fehér ember áll. A kanadai CBC azt promótálja, hogy szerintük az lenne a normális, ha minden ember ugyanolyan színű (bézs) lenne, amit egyébként elkerülhetetlennek tart a fehérek kihalása mellett. Utazás a múlt század elejére, csak most a négerek nyitnak fajbiológiai intézetet.

A CBC egy kanadai viccműsornak öltöztette a legújabb fehér ellenes propaganda videóját, ami tulajdonképpen arról szól, hogy elkerülhetetlen a fehérek pusztulása, és hamarosan az egész világon mindenki ugyanúgy fog kinézni. Persze tenni is kell érte, baszni. Mert a liberálisoknál a baszás is egy magasabb célt szolgál, de nyilván csak akkor, ha különböző nemű emberek folytatják le a műveletet. A klipet a híres és a világ minden szegletén megérdemelten elismert Shaun Majumder nevű bézs színű kanadai színésszel próbálják eladni. Biztos ő a neo-ember, különleges képessége, hogy politikailag korrekt a bőrszíne.

„Emberek, elkerülhetetlen egy bézs színű horizont, a barna találkozik a fehérrel, felesleges elrejtőzni”

– kezdi sorait a színész, természetesen a származás megerősítéséhez tartozó flegma és helytelen angolsággal, majd hozzáteszi:

„Az emberek okdakint hurráznak, a szerelemtől színvakon, genetikai cikkcakk, senki nem visel kesztyűt.”

Hírdetés

Ha valaki itt már feladná, ne tegye, mert van még erő a történetben: Majumder olyan szavakat is kitalál, mint a Mexijews, Chonkies,  vagy a Beaner Schnitzels, amik különböző származású emberek nevének összevonásából, illetve kifigurázásából készültek. Nagyon vicces, bár nem világos, hogy ez hogyan nem rasszizmus. Ja, de: nem egy fehér mondta.

Persze a közepe felé Trump és Bannon neve is előkerül kötelező gyakorlatként.

Jó hír azonban, hogy hatalmas nemtetszést váltott ki a klip, a YouTube-on a cikk megírásakor nagyjából 10 000 nemtetszik és 170 tetszik van alatta, a kommentelők pedig panaszkodnak, hogy egy állami TV miért költött erre a szarra az adófizetők pénzéből. Annyira még Trudeau Kanadájában se hülyült el mindenki, hogy ennek tapsoljanak.

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »