Légió Hungária: Viselkedési irányelvek az '56-os felvonulásra

Légió Hungária: Viselkedési irányelvek az '56-os felvonulásra

A lenti bejegyzésben 2019. október 23-i rendezvényünk viselkedési irányelvei olvashatóak. Minden csatlakozni szándékozó bajtársunkat arra kérjük, hogy figyelmesen olvassa el, és tartsa be ezeket.

(Légió Hungária)

Megszokott, hogy egy tömegrendezvényünk előtt bizonyos körökből heves visszhangot váltanak ki az általunk állított szabályok. Hangsúlyozzuk, hogy senkinek nem kötelező megjelennie eseményünkön, azonban ha így dönt, akkor kénytelen elfogadni, hogy Mozgalmunk szakít a múltban Magyarországon tapasztalt szintalatti állapotokkal az utcai rendezvények terén. A magyar szélsőjobboldalnak példaként kell megjelennie az utcán, nem pedig riasztó, komikus jelenségként.

– Zászlók és molinók: Csak azon zászlók; molinók; transzparensek használatára nyílik lehetőség rendezvényünkön, melyek 2019. október 21-ig bezárólag regisztrálásra kerülnek az [email protected] e-mail címen.

Hírdetés

– Koszorúzás: A rendezvény keretei közt csak azon szervezetek jogosultak koszorú elhelyezésére, amelyek 2019. október 21-ig bezárólag regisztráltak az [email protected] e-mail címen. Minden résztvevőt buzdítunk, hogy hozzon magával mécsest; koszorút; egy szál virágot, melyeket a rendezvény végeztél lesz lehetőség elhelyezni a Pesti srác szobránál.

– Öltözködési irányelvek: Minden résztvevőt megkérünk, hogy az egységes megjelenés érdekében fekete öltözékben jelenjen meg, melyet az 1956-os harcok hősei és mártírjai előtti tiszteletadás okán piros-fehér-zöld karszalaggal egészít ki. A hatályos jogszabályok értelmében tilos a rendezvény ideje alatt az arc eltakarása; katonai forma/egyenruha; illetve tiltott önkényuralmi jelképek viselete. Attól függetlenül, hogy egyetértünk-e a vonatkozó törvényekkel, az esemény sikeres megtartásának érdekében rendezőink kizárják azokat a személyeket sorainkból, akik nem tettek eleget a felhívásban foglaltaknak. Továbbá arra is felhívjuk figyelmeteket, hogy az igénytelen megjelenés, nemzeti jelképeink; meggyőződésünkből fakadó szimbólumaink irreális mennyiségben való viselete távolról sem méltó hős elődeinkhez, ezen szimbólumok valós jelentéstartalmához. A magyar szélsőjobboldalnak példaként kell megjelennie az utcán, nem pedig riasztó, komikus jelenségként.

– Alkoholfogyasztás/dohányzás: A rendezvény teljes ideje alatt szigorúan tilos az alkoholfogyasztás és a dohányzás. Az illuminált állapot kizáró ok a részvétel alól, a rendezvény alatt történő alkoholfogyasztás kizáró ok a részvétel alól. Aki dohányzás céljából elhagyja a felvonulási alakzatot, nem állhat vissza a későbbiekben.

– Politikai pártok: Politikai pártok semmilyen formában nem jelenhetnek meg az eseményen. Párttagság minden szervezeti jelzés nélkül nem kizáró ok, azonban nyomatékosan megkérjük ezen formációk közismert prominenseit, hogy ne jelenjenek meg rendezvényünkön. Egy közszereplő nem elvonatkoztatható az általa képviselt párttól, puszta jelenlétük üzenet értékkel bír, így ezeket a személyeket nem látjuk szívesen sorainkban.

A fent felsorolt irányelvek bármelyikének, illetve a helyszínen a rendezők utasításainak figyelmen kívül hagyása minimum figyelmeztetést, súlyától függően kizárást von maga után.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »