Leggazdagabb magyarok kontra könnyűvérű lányok

Keringeni kezdett egy cikk a neten, miszerint első alkalommal állította össze a leggazdagabb magyarok rangsorát a Forbes magazin magyar kiadása. A lista élén megelőzve Csányi Sándort és Demján Sándort, Gattyán György áll, aki a Jasmin.com nevű internetes szexoldalnak köszönhetően lett milliárdos, azóta számos – elsősorban online – vállalkozást működtet.

15 éve vagyok a fotós szakmában, és elég sok “olyan” lánnyal találkoztam az idő során. A fiatalabbak a könnyű pénzszerzés miatt vágtak bele a pornóba vagy a prostitúcióba. A bölcsebbek okosabban tették (igaz, ők vannak kevesebben), és nem egy más lehetősége nem lévén otthont teremtett magának, vállalkozásba kezdett, vagyis okosan használta fel a pénzt. Ha valakinek van képe arról, milyen jövőt akar, akkor meg tudja valósítani. Ha nincs, akkor megvalósítani sincs mit.

Nem egy olyan gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő anyukával találkoztam, aki szívesen dolgozna normális munka helyen, de NEM TALÁL. Kényszerből teszi, amit tesz.

Egy olyannal sem találkoztam, akit bárki kényszerített volna erre, sőt, némelyikük – uram bocsá – még élvezi is, amit csinál.

Hírdetés

A társadalom jelentős része hősnek tartja a katonákat, akik embereket gyilkolnak. Tapsikol a sötét celebeknek, akik a tévében nyomják az ostobaságot. Irigyli a gazdagokat, akik mások megrövidítéséből szerzik a vagyonukat, és azt mondják rájuk: ügyesek, szerencséjük van, stb… De elítéli azokat a nőket, akik a testükből élnek. A pornó- és prostituált-felhasználó férfiakról nem esik szó. Természetesen szerintük nem ők a hibásak.

Álszent egy társadalomban élünk, ahol a szex erkölcstelen, de a butaság, kapzsiság, kizsákmányolás, hazugság, állatkínzás elfogadott dolgok.

A társadalom többsége nem kérdőjelezi meg Csányi és Demján vagyonának eredetét, de csámcsog azon, hogy Michelle Wild-ok, Kelemen Annácskák, Elizabeth Kingek és hasonló módon szerzik, vagy szerezték meg a napi betevőt.

Csakhogy van egy óriási különbség: míg a hölgyek nem álszent módon szedik el mások pénzét, addig, kedves olvasó, Csányi és Demján mindannyiunk vagyonából és álszent módon kicsalt pénzéből tartja fenn birodalmát. És ez sokak szerint normális.

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »