Lefejelték Görbicz Anitát [Videó]

Lefejelték Görbicz Anitát [Videó]

Vasárnap este döntetlent játszott a Győri Audi ETO KC Podgoricában. A mérkőzés utolsó másodperceiben a montenegrói csapat egyik legnagyobb ásza, Milena Knezevic, egész egyszerűen lefejelte Görbicz Anitát.

Görbicz Anitáék 26-26-os döntetlent játszottak a Buducnost Podgorica otthonában a női kézilabda-Bajnokok Ligája középdöntőjének vasárnapi játéknapján, s így nagy lépést tettek a csoportgyőzelem felé.

A mérkőzés utolsó másodperceiben Milena Knezevic lefejelte az őt mezénél megrántó Görbicz Anitát, majd hihetetlen színészi teljesítményről tanúbizonyságot téve eldobta magát. Az esetet a játékvezetők nem vették észre, így megtorlatlan maradt a sportszerűtlen viselkedés.

„Gratulálok a csapatnak, nagyon büszke vagyok a lányokra, hatalmasat küzdöttünk, azt hiszem, óriási dolog Podgoricában döntetlent is játszani! Örülök, hogy függetleníteni tudtuk magunkat a helyi körülményektől” – mondta a meccs után Görbicz Anita csapata Facebook-oldalának.

Hírdetés

Lép az ETO

Kelecsényi Ernő elnök a Petőfi Rádiónak elmondta, hogy az ETO megteszi a szükséges lépéseket az ügyben, amihez természetesen csatolják a felvételeket. A győri zöld-fehér klub elnöke hangsúlyozta, hogy ez az eset árt a sportágnak.

„A felfokozott meccshangulatban gyakran előfordul, hogy egy-egy játékos elveszíti a türelmét. A tegnapi sportszerűtlen viselkedést nagyon nehezen viseltem, csak mára sikerült lehiggadnom. Bízom benne, hogy a klub beadványa eléri a célját, és a sportszerűség megmarad a kézilabdapályán” – nyilatkozta a győriek csapatkapitánya.

Bízunk benne, hogy a nemzetközi szövetségben nem hunynak szemet az eset fölött, és a labdarúgásban is bevett szokás szerint el fogják tiltani a montenegrói játékost.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »