Ledarálta és bezacskózta a magyar nő húsát az osztrák kannibál, gulyást is főzött belőle

Ledarálta és bezacskózta a magyar nő húsát az osztrák kannibál, gulyást is főzött belőle

Ausztriában elkezdődik annak a 64 éves férfinak a büntetőpere, aki egy éve brutálisan végzett egy 30 éves magyar nővel, akinek a feldarabolt holttestét a Fertő tóba dobta. A Blikk szerint az ügyészég Alfred U.-t az abnormális bűnözők börtönébe zárná.

A boncolás szerint a nő csaknem minden szervét eltávolította, a koponyát megskalpolta Alfred U., akinek a bécsi lakásában emberi vérmaradványt mutattak ki a fürdőszobában, a konyhában, a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből ledarált, kockára vágott emberi hús került elő.

Miután a daraboláshoz használt kés eltört, fűrészt vett elő, a kalapáccsal többször ütést mért áldozata koponyájára, hogy felismerhetetlenné tegye. A maradványokat bezacskózta, majd a Fertő tóhoz autózott.

Másnap a fűrész tisztítása közben észrevette, hogy egy húsdarab maradt a kádban. Ekkor támadt az ötlete, hogy elfogyasztja az asszony maradványait.

Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani.

Korábban ezt vallotta egy elmeorvosnak, aki kezelhetetlenként jellemezte. Hogy ez mennyire így lehet, azt igazolja a vádirat.

Hírdetés

Eddig 30 évet töltött rácsok mögött, hatszor elítélték, négy bűnügy részleteire derült fény.

1977-ben öt hónapot kapott, amiért egy 15 éves biciklista lányt bántalmazott, de megerőszakolni nem tudta.

1981-ben 20 hónapra került börtönbe, mert akkori élettársával szexre kényszerített egy 18 éves autóstoppos lányt.

1985-ben 9 évre ítélték. Fejszével ütötte a férfit, akit rajtakapott barátnőjével, akinek a mellbimbóját leharapta és megerőszakolta. Ekkor súlyos személyiségzavart állapítottak meg nála.

1997-ben már visszaesőként kapott 12 évet, miután befogadott egy 19 éves prostituáltat, akit molesztált, kikötözött, többször megerőszakolt.

(24.hu – Blikk nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »