Lecseréli a plakátokat a Coca-Cola – akkor se fogyassza ezt a buzilöttyöt!

Üdítős üvegek veszik át a hetero- és homoszexuális párok helyét a Coca-Cola reklámkampányában, de a szivárvány marad. A cég közleményben adott hírt arról, hogy a Sziget Fesztiválhoz időzítve új plakátokkal hirdetik a #loveislove kampányukat. Szerdától a Szigeten és a hirdetési felületeiken is a szivárvány címkével ellátott palackok láthatóak. A limitált szériás termékeket kizárólag a fesztiválon lehet majd kapni.

A Coca-Cola kampánya nagy vihart kapott az elmúlt napokban. Boldog István fideszes képviselő bojkottot hirdetett a Coca-Cola ellen a melegbarát plakátok miatt. A Hit Gyülekezete petíciózásra buzdított. A Pesti Srácok pedig új szintre emelte az érzéketlenséget.

Hírdetés

A Coca-Cola a hét elején a támadások ellenére ragaszkodott a plakátokhoz. Azt írták, hogy a cégnél hisznek abban, hogy „mindannyian egyenlőek vagyunk, függetlenül a nemzetiségtől, vallástól, nemtől, életkortól, etnikai származástól, beszélt nyelvtől, hobbiktól és véleményektől. Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb”.

Megkérdeztük a Coca-Colát, hogy mikor született a döntés a plakátok lecseréléséről, és volt-e ebben szerepe az elmúlt napok vitáinak. Amint megkapjuk a választ, közöljük.

hvg.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »