Lebénult egy hatéves kínai kislány a tánciskolában rákényszerített nyújtógyakorlat után

A kínai tánciskola nem ismeri el felelősségét.

Mindkét lábára lebénult egy hatéves kislány a kínai Henan tartományban, miután egy tánciskolában túlságosan erősen nyújtották a lábát – jelentette a helyi sajtó. A Pingdingshan városában található tánciskolában történt esetet biztonsági kamera rögzítette.

//v.qq.com/iframe/player.html?vid=i1434ee5sb4&auto=0

 A felvételen látni, ahogy az egyik oktató a lány bal lábát az oldalán fekvő lány feje fölé nyomja. A kegyetlennek látszó gyakorlat után a Tongtong nevű lány bicegve sétál, majd leül. Ezután azonban képtelen felállni, és amikor az oktatók felemelik, nem tartja meg a lába.

Hírdetés

Az orvosok megállapították, hogy kislány gerincsérülést szenvedett a nyújtástól. Anyja elmondása szerint az orvosok 30 százalékos esélyt adtak arra, hogy fel fog épülni. A Li nevű nő közlése szerint lánya nagyon szeretett táncolni, és két éve jár tánciskolába.

Az anyuka elmondása szerint a tánciskola eleinte segítőkész volt, de miután a lány állapota nem javult, már nem látogatják meg a kórházban, és telefonhívásaira sem válaszolnak.

Az iskola közölte, hogy eleinte fizették a lány kórházi számláit, de erre már nem hajlandóak. Magyarázatuk szerint a lánynak biztosan volt valamilyen meglévő egészségügyi problémája, máskülönben nem sérülhetett volna meg így, és ezért nem érzik felelősnek magukat a történtekért.

(24.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »