Leánya fiatalkorú rajongóit zaklatta szexuálisan egy öregedő izraeli apa – igaz, csak a virtuális térben

Leánya fiatalkorú rajongóit zaklatta szexuálisan egy öregedő izraeli apa – igaz, csak a virtuális térben

A most 21 éves izraeli ’Ádi Bity (ejtsd: Biti) „művésznő” korábban fölkapott gyermekszínész volt, manapság pedig énekesként, szinkronszínészként és modellként kamatoztatja bájait. Rajongói pedig elsősorban hozzá hasonlóan a keleti zsidó közösségbeli, 60-65-ös intelligenciahányadossal rendelkező ifjak és a vénebbek közül kerülnek ki. A „művésznő” kapuzárási pániktól szorongó, kanos édesapját fiatalkorú kislányok kárára elkövetett szexuális bűncselekményekért tegnap ítélte húsz havi börtönre a Legfelsőbb Bíróság – írja a Jedi’ot Áháronot és a Jiszráél Há-Jom.

Szusit eszegettek a félmeztelen ribi testéről

’Ádi Bity „művésznő” tavaly még a sorkatonai szolgálatát töltötte, amikor videóklipen megjelentette a Hámszá, hámszá című legújabb nótáját. Mondanunk sem kell, hogy a dal igen népszerű lett a keleti, főleg a marokkói származású zsidók körében, már csak azért is, mert a címe, az arab „hámszá” (خمسة) szó ebben az esetben azt jelenti, hogy „öt”, pontosabban az ötujjas kéz alakú rontás, szemmel verés és minden rossz ellen védelmező amulett neve. A nóta dallama pedig egyértelműen az Ezeregy éjszakába röpíti a hallgatót.

Tehilá Friedmannt, a Kék-fehér parlamenti párt képviselőnőjét azonban nem az Ezeregy éjszakába röpítette a nóta, hanem fölháborította az a vizuális élménynek szánt mocsok, ami a dal éneklése közben látható. A képviselőnő a Twitterén közzétett közleményben elsősorban azt kifogásolta, hogy a dal éneklése közben egy félig meztelen, valószínűleg japán ribi testéről egy rendkívül színes társaság szusit eszeget – természetesen pálcikával. Másutt a fürdőkádban éneklő „művésznő” fölött, a kád szélén egy félmeztelen fehér, illetve néger férfi ül.

Tehilá Friedmann parlamenti képviselő ezt írta a Twitter-fiókjában:

A nők is hozzájárulhatnak az erőszak kultúrájának elterjedéséhez. Tény. Ezt teszi ’Ádi Bity is. Ez nem kultúra, s nem művészet, hanem egyértelmű és azonnali veszélyt jelent számunkra, a fiaink és a leányaink számára. Ez felhívás az erőszakolás elviselésére, illetve az erőszakolás elkövetésére. Egyszerűen undorító.

Fedetlen nemi szervet nem lehet látni a videón

Hírdetés

A katonai szolgálatát töltő ’Ádi Bity a jogi képviselője útján rendkívül nyers és pimasz választ küldött a parlamenti képviselőnőnek:

Mi az, már véget ért a koronajárvány? Az emberek munkanélkülivé váltak, megélhetés nélkül maradtak, miközben Tehilá asszony ilyesmivel foglalkozik. Elszomorít bennünket, hogy 2020-ban egy izraeli parlamenti képviselő azt hiszi, hogy az izraeli nőknek úgy kellene öltözködni, mint Iránban vagy a tálibok uralta Afganisztánban. Hol itt a szólásszabadság, illetve az emberek azon joga, hogy mindenki úgy öltözködjön és fényképezkedjen, ahogyan akar?

A videóklipen láthatunk sötétbőrű, fehérbőrű férfiakat és nőket, ázsiaiakat és minden más típust, amelyek együttesen hűen tükrözik az izraeli társadalmat. A videóklipen egyetlen fedetlen nemi szervet sem lehet látni. Egy dologban azonban egyetértünk Tehilá képviselő asszonnyal: A nők is hozzájárulhatnak az erőszakolás kultúrájának elterjedéséhez, például azzal, hogy a képviselő asszonyhoz hasonlóan a Twitteren erőszaktételre ösztönzőnek állítják be a videóklipen látható öltözéket – olvasható az ’Ádi Bity „művésznő” nevében kiadott pimasz reagálás.

Mindenesetre ’Ádi Bityt a parlamenti képviselő kioktatása után a seregben még tavaly októberben jelképesen ötnapi felfüggesztett elzárásra (a honvédségben annakidején ezt „futkosónak” mondtuk – H. J.) ítélték, amin a „művésznő valószínűleg jót nevetett a markába.

A lánya kiskorú rajongóira vetette ki hálóját a papus

A „művésznő” kanos édesapjának, Ronén Bitynek (51) a bűnügyi története kicsit régebbre nyúlik vissza. A valószínűleg kapuzárási pániktól szenvedő csách-csách (Izraelben így hívják a fehér zsidók a marokkói hittestvéreiket – H. J.) még 2018 tavaszán fölvette a kapcsolatot leánya fiatalkorú rajongóival (javára legyen mondva, hogy kislányokkal, s nem kisfiúkkal – H. J.). A papus közel egy tucat 13-14 éves kislánnyal – a saját leánya rajongóival – szemben követte el a szexuális zaklatás és szemérem elleni erőszak bűncselekményét.

Ronén Bityt 2020 augusztusában az elsőfokú bíróság a fentebb megnevezett bűncselekmények elkövetéséért kilenc havi közmunkára és 20 havi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Az ügyész fellebbezése nyomán azonban a másodfokú bíróság kilenc havi közmunkára és húsz havi ténylegesen letöltendő börtönbüntetésre ítélte a pajkos apukát. A másodfokú ítéletet az apuka fellebbezte meg, amelynek következményeképpen tegnap a Jeruzsálemi Legfelsőbb Bíróságon került sor az ügy tárgyalására.

A George Kárá vezette bírói tanács tegnap elutasította a papus fellebbezését, s egyben jóváhagyta a másodfokú bíróság ítéletét, amelynek értelmében a leánya fiatalkorú rajongóit szexuálisan zaklató és szemérem elleni erőszak bűncselekményét elkövető férfinak ténylegesen le kell tölteni a húsz havi börtönbüntetést, s ezen kívül kilenc hónapon keresztül közmunkát is kell végeznie. A tanácsvezető bíró az ítélet megindokolásában kijelentette: az elítélt bűncselekményének súlyosságát nem enyhíti, hogy a szexuális bűncselekményt a virtuális, s nem pedig a fizikai valós térben követte el.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »