Le van zárva az esztergomi robbantás utcája

Le van zárva az esztergomi robbantás utcája

Még csütörtök reggel is ott állt a katasztrófavédelem, tűzoltó és rendőrségi mikrobusz az esztergomi Tallér utcában, ahol rendőrségi intézkedés közben egy körözés alatt álló férfi felrobbantott egy gázpalackot.

A Telex azt írja, hogy a hatósági járművek mellett négy rendőrt láttak a helyszínen. A ritkán lakott, földutakkal körbevett környéken kevesen laknak, kevés a ház arrafelé.

Telefonon fura figuraként emlékezett vissza a férfira, azt mondta, „ugribugri, zavart volt”. Ennek ellenére néhányszor beszéltek egymással, egy alkalommal pedig szó esett közöttük arról, hogy nem tudna-e neki a szomszéd munkát adni, mivel asztalosmunkákkal foglalkozik. Az ügyletből végül semmi sem lett, mert a zavartként leírt elkövető azt mondta:

Hírdetés

ő napi százezer forint alatt fel sem kel az ágyból.

Egy, az utca túlsó felén lakó férfi a Telexnek azt mondta, hogy a robbanás óta nincs áram a környéken, de túl sok információt a szolgáltatótól erről nem kaptak.

Ahogy ezt az Infostarton is megírtuk a szerda esti robbantásban ketten biztosan meghaltak. A detonációt az idézte elő, hogy a férfi benzinnel fellocsolta a házát, meggyújtotta, majd kinyitott egy gázpalackot.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »