Le Pen Orbánék Mi Hazánktól nyúlt különadórendszeréről áradozott

Le Pen Orbánék Mi Hazánktól nyúlt különadórendszeréről áradozott

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen az Európa előtt álló veszélyekről volt szó, így az ukrajnai háborúról és gazdasági következményeiről, az árak példátlan emelkedéséről, Brüsszel elhibázott és veszélyes szankciós politikájáról valamint a migrációs válság fokozódásáról.

Orbán Viktor és Marine Le Pen egyetértettek abban, hogy a hagyományos értékeket képviselő európai pártoknak össze kell fogniuk azért, hogy a kontinens nemzeteit a veszélyek és a háború korában is megvédjék. Bebizonyosodott ugyanis, hogy a brüsszeli bürokratákra és a baloldali pártokra az európai emberek és családok megvédésében nem lehet számítani – mondták.

Hírdetés

Orbán Viktor tájékoztatta a Nemzeti Tömörülés elnökét azokról a héten bemutatott magyar kormányzati intézkedésekről, amelyekkel "megvédik a családokat, a nyugdíjasokat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést" az elhúzódó háborús helyzetben is.

Marine Le Pen elismeréssel szólt a Magyarországon bevezetett extraprofit különadórendszeréről, amelyet valójában a Mi Hazánktól vettek át, de persze úgy, hogy az oligarcháiknak jó legyen.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »