Le akarta ütni Hosszú Katinka férjét Törös Károly

Le akarta ütni Hosszú Katinka férjét Törös Károly

Törös Károly edző, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja tavaly szóváltásba keveredett Hosszú Katinka férjével, Shane Tusuppal, és az is megfordult a fejében, hogy leüti a férfit.

Miután Katinka hat aranyérmet nyert az izraeli viadalon, és három század hátránnyal a második helyen végzett 400 gyorson, a versenyuszoda melletti sátorban Törös és Tusup a fináléról beszélgetett angolul – írja a BorsOnline. A kecskemétiek vezetőedzője, a Magyar Úszó Szövetség elnökségének tagja felvetette: Katinka netán rosszabb benyúlása miatt kapott ki a brit Jazmin Carlintól.

Hírdetés

– Kidagadtak az erek Shane nyakán, úgy ordibált velem. Nem válogatott a jelzőkben, amit már csak a korkülönbségünk miatt sem hagyhattam szó nélkül. Ám mielőtt leüthettem volna, mert bizony ezt terveztem, ellépett a közelemből – közölte Törös a Bors megkeresésére. A sértést jelentette Kiss Lászlónak, és Tusup másnap elnézést kért a viselkedése miatt – fűzte hozzá.

„Én is arra kértem, fontolja meg a lemondását, örülök, hogy visszavonta. Bár ettől még Tusup és Katinka nem ússza meg a bocsánatkérést” – mondta Törös Kiss László szövetségi kapitány lemondásával, majd hirtelen visszatérésével kapcsolatban.

Az úszók szövetségi kapitánya múlt héten méltatlannak nevezte a helyzetet, amelybe Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján került, és bejelentette, hogy lemond a magyar úszóválogatott vezetéséről. Később visszavonta döntését.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »