Le a maszkokkal: Tüntetnek a normális életért

Le a maszkokkal: Tüntetnek a normális életért

A normális életért szerveznek országos demonstrációt szeptember 11-ére. A civilek célja, hogy reális képet lehessen kapni a COVID19-ről és csillapodjon a rettegés. A maszk használatát eltöröltetnék. Alább a szervezők felhívása.

A normális életért szerveznek országos demonstrációt szeptember 11-ére. A civilek célja, hogy reális képet lehessen kapni a COVID19-ről és csillapodjon a rettegés. A maszk használatát eltöröltetnék. Alább a szervezők felhívása.

Kedves Normális élethez ragaszkodó Barátaim, nagyon fontos pillanathoz érkeztünk el, ezért feltétlenül olvassátok végig ezt a felhívást, és aszerint cselekedjetek! Mint tudjátok, szeptember 11-én országos demonstrációt szervezünk a Normális Életért, de úgy tűnik, hogy nem is akármilyet.

Olyan nagy az érdeklődés vidékről is, hogy külön megyei közösségeket hoztunk létre, hogy összefogjuk az erőnket és az embereket. Mivel nem csak a megyeszékhelyekről, hanem rengeteg településről is jelezték, hogy részt kívánnak venni ott is a jövő heti eseményen, ha minden így halad, akkor Magyarország legkiterjedtebb megmozdulását fogjuk létrehozni, amire nagy szükség is van, ha a jövőben normális életet akarunk élni. Mivel nagyon felpörögtek a dolgok, igyekszünk lépést tartani, és a lehető legjobban megszervezni a COVID 9.11 demonstrációt, ami csak a Ti közreműködésetekkel fog célt érni és emlékezetessé válni!

Hírdetés

Ehhez itt vannak a legfontosabb információk, hogy mindenhol be tudjon indulni a helyi szervezés, és önállóak tudjatok lenni, valamint kapcsolatba tudjatok kerülni egymással mielőbb. Alapvetően a logikus országos tagozódásból indultunk ki, amihez létrehoztuk a Normális Élet megyei közösségeinek helyet és teret adó csoportokat. Ide a saját megyéje szerint kapcsolódjon be mindenki, hogy lássátok egymást és könnyebben tudjatok szervezkedni. Akik nem a megyeszékhelyen, hanem a saját városukban vagy településükön akarnak önálló összejövetelt tartani, a csoporton belül ezt nyugodtan szervezzék meg. Azt javasoljuk, hogy akik szervezőként akarják a kezükbe venni a dolgokat, jelezzék ezt a csoportban úgy, hogy melyik településen laknak, és oda várják a segítők és a résztvevők jelentkezését, mert ezzel el tud majd indulni a kommunikáció.

Természetesen rajtuk kívül a meglévő helyi személyes kapcsolatkora és barátokra is támaszkodjatok, és jó lenne őket is a csoportba invitálni, hogy a több szem többet lát alapon a többieknek is tudjatok segítséget, ötleteket és tanácsokat adni, vagy ha mód van rá, akkor a résztevevő településeken lévő saját kapcsolatokat és ismerősöket is ajánlani vagy invitálni a közösségbe, hogy minél többen legyenek mindenhol szeptember 11-én! Ezzel a módszerrel gyorsabbá és könnyebbé tudjuk tenni nem csak az országos szervezettséget, hanem a munkát is, hiszen önállóak tudtok lenni, és nem kell másokra várni. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk segítséget adni, ha bármi gond vagy kérdés lenne, hiszen minden nap lesznek újabb információk, javaslatok és tanácsok is, ahogy menet közben haladunk és a kérdések felmerülnek, mivel ezek nagyjából mindenhol hasonlóak lesznek.

AKKOR VÁGJUNK BELE, innentől eldördül a startpisztoly, és mutassuk meg, hogy ilyen rövid idő alatt is képesek vagyon hazánk legkiterjedtebb, és a jövőnk szempontjából a legfontosabb demonstrációját létrehozni, AMI AZ ÉLETÜNKET JELENTŐSEN MEG FOGJA HATÁROZNI! Mert úgy hiszem, ezt már Ti is érzitek, ezért is jött el ezen a neves napon annak az ideje, hogy a facebook virtuális világa mellett tevőlegesen is közbelépjünk, mielőtt teljesen tönkreteszik a jövőnket, és most már a gyermekeink és unokáink életét is! Tehát itt vannak a közösségek, és arra kérünk mindenkit, hogy kapcsolódjon be a lakóhelye szerinti megyei csoportba, aztán szervezkedjetek az előbbiekben leírtak szerint, hogy igaz és visszafordíthatatlan áttörést érjünk el a COVID 9.11 demonstrációnkkal:

Budapest https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Budapesten
Bács-Kiskun megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.BacsKiskun.megyeben Baranya megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Baranya.megyeben
Békés megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Bekes.megyeben
Borsod megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Borsod.megyeben
Csongrád megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Csongrad.megyeben
Fejér megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Fejer.megyeben
Győr-Sopron megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.GyorSopron.megyeben Hajdú-Bihar megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.HajduBihar.megyeben
Heves megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Heves.megyeben
Komárom megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Komarom.megyeben
Nógrád megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Nograd.megyeben
Pest megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Pest.megyeben
Somogy megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Somogy.megyeben
Szabolcs megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Szabolcs.megyeben
Szolnok megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Szolnok.megyeben
Tolna megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Tolna.megyeben
Vas megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Vas.megyeben
Veszprém megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Veszprem.megyeben
Zala megye https://facebook.com/groups/Normalis.Elet.Zala.megyeben

Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »