Le a bűnös keresztet mutató svéd zászlóval; rasszista gyűlöletjelkép a fehér tej

Le a bűnös keresztet mutató svéd zászlóval; rasszista gyűlöletjelkép a fehér tej

Naponta kapják fel a fejüket a normalitás áramlatába tartozó európaiak, ha híreket hallanak elsősorban Svédországból és Németországból arról, hogy éppen miképpen alázzák meg önmagukat ezen országokban a náluk letelepedett muzulmánok kedvéért, feladva mindazt, ami Európát meghatározza.

Más kontinensen ez nem egészen így van. Ma számolt be róla a német nyelvű jobboldali hírportál, az Unser Mittel-Europa arról, hogy a világon Angola, a volt portugál gyarmat az az első ország, ahol egyszerűen betiltották a muzulmán vallást annak terrorkeltő veszélye miatt. Ráadásul a nagyon közeli jövőben lerombolják az országban lévő valamennyi, szám szerint 80 mecsetet, mert – a kormánynyilatkozat szerint „Az iszlám nem egyeztethető össze az alkotmánnyal és a vallással”.

Svédországról pedig azt <![CDATA[]]>írja<![CDATA[]]> a jobboldali amerikai Infowars hírportál, hogy az ország nagy nyomás alatt áll azért, hogy cseréljék le a jelenlegi nemzeti lobogót egy olyanra, amelyen a kereszt helyett a csillag és a félhold látható.

Ennek indítványozására lakossági petíció indult. Ez kéri a svéd miniszterelnököt, hogy takarítsa el a „sértő” svéd lobogót. Az ugyanis emlékezteti az embereket „sötét, elnyomó múltunkra”, olvasható a petícióban.

Márpedig, követeli a petíció: „Svédországnak biztonságos helynek kell lennie mindenki számára”.

Hírdetés

Az Infowars megjegyzi, vannak, akik szerint e felháborító kampány a 4Chan trollkodása lehet, „de Svédország olyan behódoló ország, hogy ettől függetlenül tovább mehet a petíció”. Ennek alátámasztására hozzáteszi, Eva Brunne, egy leszbikus svéd püspök például már javasolta, hogy a muzulmánok kedvéért távolítsák el valamennyi keresztet a svédországi templomokról és még fel is ajánlotta, hogy az ő templomukban külön imahelyet biztosít a muzulmánoknak. E püspökasszony ugyanakkor kivégeznék, ha leszbikusságát gyakorolná vagy hirdetné egy radikálisabb muzulmán országban, teszi hozzá a cikk.

De még ennél is sokkolóbb, írja az Infowars, hogy a svéd kormány egy jelentésében azt nyilvánította ki, hogy a tej „rasszista gyűlöleti jelkép”.

Ezt már ragozni sem lehet, de van remény, írja a cikk: egy újabb tanulmány szerint a svédek egyre ellenségesebbek lesznek országuk liberális migrációs politikájával szemben.

Lovas István – <![CDATA[]]>www.magyaridok.hu<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »