Lázban égnek a forradalmárok

Napok óta lázban égnek a forradalmárok.

No, nem karácsonyiban, mivel azt nagy valószínűség szerint a többségük nem is ünnepelte, és nem is szilveszteriben, mivel náluk az új év, az 5775. csak valamikor jövő év februárjának az elején kezdődik el.

A belpesti revolucionisták tüntetési lázban vannak.

Január másodikán ugyanis „Új országot építünk!” jelszóval tiltakozó összejövetelt szerveztek az Operaház elé, mondván a balliberált országépítést mihamarabb el kell kezdeni. Meg hát a Soros Gyuri bácsi azt mondta, hogy akkor legyen a party.

Így aztán demonstrálnak kicsit a várhatóan -10 fokos hidegben.

Hírdetés

De hogy pontosan mi lesz majd a történet vége, egyelőre még nem látható, mivel jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a nagy tolerancia jegyében egymást kezdték el köpködni a nagyon felvilágosult demokraták. Az iWiW-alapító, összejövetel-főszervező Várady Zsolt, csak civileket, vagy azoknak látszó biodíszletet szeretne látni a megmozduláson, azonban Gyurcsány napokkal ezelőtt bejelentette, hogy márpedig az ő agyhalott gyülekezete pártzászlókkal fog érkezni. Erre Várady beszólt, hogy azt nem nagyon kéne, mire a pojáca közölte, hogy márpedig ők DK-s lobogót visznek, az tuti, ha tetszik, ha nem.

A liberált rajongók, akik elvileg mennének a hőbörgésre, szintén nem díjazták Gyurcsány ötletét és távolmaradásra szólították fel a táncoslábút. Sőt, időközben némelyikük arra is rájött, hogy az egész történet már önmagában is necces, hisz a demonstrálók azt sem tudják, hogy személy szerint kik állnak a megmozdulás mögött, azt meg pláne nem, hogy mit akarnak ezzel elérni. Az esemény Facebook oldalán többen el is kezdték feszegetni ezeket a kérdéseket, de válasz eleddig még nem érkezett.

Azonban ezek az apróságok nem nagyon számítanak.

A háttérben az amcsik számolatlanul öntik a pénzt a buliba, tolják az új, hitelesnek gondolt arcokat előre, hátha összejön végre Budapesten is a kritikus tömeg. De ez nem nagyon fog összeállni nekik, hisz az ma már egész jól látható, hogy az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetésein mindig az a néhány ezer ember jelent meg, akik még megmaradtak magnak a balliberált oldalon. Nincsenek új hőbörgők, nincsenek a jobboldalról átvándorolt tömegek. Csak azok az agymosottak vannak, akiket a Nagykörúton belüli tenyészet még meg tud etetni a szimpla anti-Orbán szöveggel.

Így aztán a kérdés innentől már csak az, hogy a Soros-Clintonné duó mikor döbben rá végérvényesen arra, hogy a honi potentátjai nem nagyon rúgnak labdába, de még nagyobb talány az, hogy mit fognak lépni azután, ha ráébredtek minderre. Mert, hogy nem állnak le, abban biztosak lehetünk.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »