Lázár: Szétlopták és szétcsalták a cégeket

A fideszes menedzsment is szétlopná az állami tulajdonú mezőgazdasági cégeket, ha még nem adták volna őket el – ezt Lázár János mondta az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának ülésén.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ilyen cégektől pont azért kellett megválni, mert az állam rossz gazda.

Hírdetés

„Van, aki az állami vagyont védi, hogy az egy tartósan megvédendő érték. Bár még egyszer mondom: nem élünk vele, nem gazdálkodunk rajta és nem szedünk piaci bérleti díjat, ezt azért jó, ha tudják. Eladtuk az összes mezőgazdasági cégünket. Rég túl vagyunk már a gazdálkodáson. Nem csinálja a magyar állam, miért nem? Mert nem tudott gazdálkodni, mert szétlopták, ellopták és szétcsalták az állami mezőgazdasági cégeket. Kinek kell ez a világ? Hogy ezen a pár százezer hektáron elkezdjünk gazdálkodni, s amikor szocialista kormány van, a szocialista menedzsment lopja szét, amikor meg fideszes kormány van, akkor meg a fideszes menedzsment lopja szét. Ez a világ kinek kell?” – tette fel a kérdést Lázár János.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »