Lázár: ki kell mondani, a Fidesz elveszítette az októberi választást

Lázár: ki kell mondani, a Fidesz elveszítette az októberi választást

Lázár János országgyűlési képviselő volt a Rádió 7 Közös nevező című műsorának a vendége szerdán. Éves összegzés, tram-train, makói turisztikai fejlesztések és a mezőhegyesi ménesbirtokon zajló beruházások is szóba kerültek többek között a műsorban, írja a Vásárhely24.

Hírdetés

A parlament üléseit megzavaró ellenzéki akciókra irányuló kérdésre válaszolva Lázár megjegyezte: az országos politika szórakoztató, majd hozzátette, sajnálatos hogy a választóknak ezt kell látniuk minden nap. Hozzátette, azt is tudomásul kell venni, hogy a világ is változik, a politika ma már mást kíván, mint eddig megszokhattak. A politikusok újabb és újabb eszközöket vesznek igénybe, hogy eljussanak a választókhoz. Az ellenzéki politika egyetlen témája a kormány támadása, általánosságban nehezebb ma város- és országépítésre partnereket találni, mint valami ellen társakra lelni.

Ki kell mondani: a Fidesz elveszítette az októberi választásokat. Változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában. Fontos a fiatalok felé fordulni, hiszen teljesen másként gondolkodik, másként tekint a világra, máshová helyezi az értékeket egy 20 éves, mint a 40-es, vagy akár az idősebb generáció. 500 ezer új szavazó lesz a következő választásra, számukra is javaslatokat kell kínálni az őket foglalkoztató kérdésekben. A legfontosabb pedig az, hogy meghallgassuk az emberek problémáit, a politikának sokkal többet kell foglalkozni a hétköznapi élet kérdéseivel. Csak így juthat sikerre a párt 2022-ben, mondta a képviselő.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »