Lázár János nyomában: Deutsch Tamás Brüsszelből riogat videoüzenetével

Lázár János nyomában: Deutsch Tamás Brüsszelből riogat videoüzenetével

Lázár János bécsi videója után Deutsch Tamás is hasonlóra vállalkozott, a brüsszeli Molenbeek negyedben készített felvételeket. A Fidesz európai képviselője úgy ítéli, a környék a bevándorló dzsihadisták európai fővárosa, noha azt korábban francia ajkú keresztény munkások lakták. Facebook-üzenetében azt üzeni, hogy április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarország is erre a sorsra jusson.

Mint elmondta, a két évtizeden át hivatalban maradó szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának következményeként könyvelhető el, hogy 30-40 ezer észak-afrikai települt be a környékre. Ez szerinte magával vonta a romló közbiztonságot, ahogy a negyven százalékos munkanélküliséget is.

Hozzátette, „egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát” az ide érkező illegális bevándorlók, sőt azok szoros összefüggésbe hozhatók a terrorizmussal is – vélte.

A videóban egyébként migránsok jellemzően a szöveg alá vágott fotókon látszanak, Deutsch Tamás leginkább üres utcákon beszél. 

Hírdetés

http://mno.hu/

http://mno.hu/

Lázár János hasonló útja után számos hivatalos közleményben megdöbbentőnek nevezték a szomszédos ország fővárosának becsmérlését, itthon pedig számtalan mém is született.

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »