Lázár János: Az emberek új irányt akarnak

Lázár János: Az emberek új irányt akarnak

Bár előzőleg nem tervezték, végül mégis tartottak eredményértékelő fideszes sajtótájékoztatót Hódmezővásárhelyen vasárnap este. A vesztes jelölt, Hegedűs Zoltán alpolgármester és Lázár János együtt álltak ki a sajtó képviselői elé. Mindketten Almási Istvánt méltatva kezdték beszédüket.

A mai napon a piszkos kampány győzött, sok sikert kívánok a győztesnek – ezt Hegedűs Zoltán mondta. Majd később kérdésre válaszolva bejelentette, hogy meghajol a választók akarata előtt, „nem engem választottak, így én holnap le fogok mondani az alpolgármesteri posztról”. A képviselői mandátumát azonban megtartja.

http://mno.hu/

Lázár János azzal kezdte, hogy mindenkinek megköszönte, aki részt vett a választáson. Külön megköszönte a 9500 fideszes szavazatot, és hangsúlyozta, hogy ez ugyanannyi, mint az előző választásokon. Szerinte óriási eredmény, hogy ők kitartottak a Fidesz mellett. –  Eddig és ezután is azon fogunk dolgozni, hogy Hódmezővásárhely fejlődjön. Tovább szeretnénk dolgozni, hogy ez a város még jobb lehessen – mondta.

Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy az országgyűlési választáson is hasonlóan járnak, úgy válaszolt Lázár János, hogy ez polgármesterválasztás volt. Ezt egyébként többször, több kérdésre is elmondta.

http://mno.hu/

Majd meglátjuk – így válaszolt arra a kérdésre, hogy korábban arra utalt, hogy ha nem Hegedűs Zoltán nyer, akkor a város vesztes lesz. Később sem válaszolt arra a kérdésre, hogy együtt tud-e működni Márki-Zay Péterrel. „A választás mindjárt itt van” – mondta, hozzátéve, ki tudja, mi lesz április 8. után.

„Mi veszítettünk, az ellenfelünk nyert. Azon fogunk dolgozni, hogy a polgárok bizalmát elnyerjük” – mondta. Világos és egyértelmű eredmény született, ahogy 2014-ben is. Az ember egyszer nyer, egyszer veszít. „Az emberek egy új irányt akarnak a városnak adni, hajrá”.

A negatív kampányra vonatkozó kérdésre Lázár János úgy válaszolt, hogy csak ellene folyt olyan.

Már beszélt Orbán Viktorral, aki rajta keresztül megköszönte a Fidesz szavazóinak és az aktivistáknak a támogatást. Az eredményeket még nem értékelték, majd holnap.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »