Lázadások előjelei az EU-ban, Svájcban

Lázadások előjelei az EU-ban, Svájcban

Különböző országokban a véres lázadások nemcsak 10 évenként vannak, mint Magyarországon, mármint ha lesz az idén valami Magyarországon, hanem évente többször. A “béke szigetén” -ez Svájc lenne- minden évben a Volksplatz-on május elsején véres csetepaték zajlanak a tüntetők, földalatti szervezetek, és a rendfenntartó erők között. Ezek az összeütközések néha halállal is végződnek, mint 2008-ban. A tüntetés helyére vonuló baloldali tömegbe  az utcában autóban várakozó jobboldaliak belegázoltak. A videón jól látszik, hogy az egyik áldozat beszorult az autó alá és a testét hosszútávon vonszolták magukkal, amíg az végül szörnyű összezúzódott állapotban kikerült az autó alól.

Ezzel a felvétellel szeretnénk bizonyítani, milyen mély gyűlölet izzik azok ellen, akik minden áron meg akarják semmisíteni a nemzetállamokat.

2008 május 1, Zürich: padlógázzal neki az internáci tömegnek!


Hírdetés

A következő videónk a Londoni diáklázadást mutatja be. A diákok agresszivitásukkal és nagy létszámukkal meglepték a rendőrséget. A rendőrség sem ekkora tömegre, sem ilyen erőteljes agresszivitásra nem volt felkészülve. A videón a diákok páncél üveget törnek-zúznak szét.

Londoni diákok fellázadnak a tandíjak növelése ellen a Millbank 30 előtt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »