Látogatásom a Pride "meleg menekültek" rendezvényén

Nem mindennapi nemzeti jogvédő bevetést jelentett a tegnapi látogatásom a liberális jogvédő Magyar Helsinki Bizottság “meleg menekültek”-ről szóló rendezvényén. Budaházy Györgyéket nem, engem beengedtek- mivel regisztráltam. A másság bajnokai megint kettős mércéztek: kínosan ügyeltek arra, hogy nehogy túl sok ellenvélemény hangozzék el, ezért ragaszkodtak az előzetes regisztráció nélkül megjelent békés hazafiak kirekesztéséhez. Mindez felveti a közvetett hátrányos megkülönböztetést a heteroszexuális és nemzeti irányultság miatt.

A vadhajtasok.hu lenti videós tudósítása bemutatja a történteket.

Bent kábító propaganda-előadás keretében mutatták be szexuális deviancia miatt “üldözött” menekültek érdekében folytatott liberális jogvédő munkát és magyar hatóságok migránsokkal kapcsolatos szerintük “szörnyű és embertelen” gyakorlatát, amely révén ma már nem végezhető e körben szakértői vizsgálat, önbevalláson alapul, és a szexuális orientáció titkolása sem várható el.

Mindezt persze nem hagytam szó nélkül és – , bár valódi vitára teret nem biztosítottak- szembesítettem a résztvevőket az európai lakosság és értékcserét célzó háttérhatalmi programmal, amelynek a Pride is része.

Árulkodó visszásság és sajnálatos tény, hogy ez EU és az Európa Tanács jogalkotása, az Európai Unió Bírósága és az Emberi Jogok Európai Bírósága folyamatosan jogkiterjesztéssel támogatja a föderalista-liberális célzatú, hagyományos európai nemzeti közösség szétverését célzó törekvéseket, addig az európai hazafias önvédő ügyekben rendszerszinten jogot korlátoz és védekezési teret zár, illetve szűkít, illetve jogszabályi-jogi védelmet megtagad.

A hatalmas rejtett erőkkel rendelkező homoszexuális lobbi egyre több eredményt ér el a jogkiteljesítés, amelynek végén teljes egyenjogúságot szeretnének: házasság, örökbefogadás és minden más téren, innét kezdve pedig nincs megállás. A veszély óriási ! Iskoláinkat is el akarják árasztani agresszív propagandájukkal. Ez megengedhetetlen.

Hírdetés

A homoszexualitása miatti állítólagos üldöztetés elől menekülő szerintük befogadást kell nyerjen Európába. De ez az elvárás a szupranacionális hálózatok által szőtt európai jogi háló szerint a családon belüli erőszak áldozataivá vált nők és gyermekek esetében is, illetve a humanitárius okból erre szubjektív okokból méltónak tekintett, teljesen meghatározhatatlan számú és jellemzőkkel rendelkező, Afrikából és Ázsiából érkező népesség vonatkozásában is

Ajánlom figyelmetekbe Budaházy Edda drámai felhívását az LMBTQ propaganda megfékezése érdekében:

https://www.vadhajtasok.hu/…/budahazy-edda-nyilt-levelben-…/

Igaza van: ellenállás nélkül a dekadens, megbénult és tönkretett Észak- és Nyugat-Európa sorsára juthatunk ! Ezért kell ellenállnunk a szexuális devianciáknak jogokat követelő és a migránsok tömeges befogadásáért fellépő háttérhatalmi célokat szolgáló erőknek !

A július 6-i provokatív szexuális deviáns vonulás rendőrségi tiltása indokolt lenne, mivel a közrendet közvetlenül, szükségtelen és aránytalan mértékben veszélyezteti, illetve mások jogainak és szabadságának szükségtelen mértékű és aránytalan sérelmével jár, továbbá a közrend vagy mások jogainak és szabadságának védelme enyhébb korlátozással sem biztosítható.

Mivel a vonulás nem kizárhatóan ismét eltűrésre kerül, ezért fontos, hogy minél több helyszínen a normalitás képviselői kifejezzék ellenvéleményüket. Addig is a jövő héten újabb normalitáspárti akciók várhatók…

 


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »