Lassan mindenkit lebuziznak a pártpolitikai hitványok?

Szívem szerint még a nevét sem írnám le az elkövetőnek, mert annyira mélyen alatta van annak a politikusi szintnek, ahol érdemes említeni valakinek a nevét. Ám a helyzet olyan, hogy az esztelen önzés és akarnokság világában egyre-másra elő fog fordulni, hogy ilyen és hasonló kijelentésekkel találkozunk azért, hogy nehogy kedve legyen bármely tisztességes embernek a politikusi pályához. Ők ugyanis nagyon megvannak magukban. Miután teljes mértékben kisajátították a közhatalmat és magánhatalommá degradálták, már csak arra kell vigyázniuk, nehogy előálljanak olyan hiteles közéleti személyek, akik ezt a hatalmi struktúrát bármilyen oldalról veszélyeztetnék.

Ennek láthatjuk a taktikát manapság abban, hogy lebuziznak boldog-boldogtalant. Persze ők inkább a meleg kifejezést használják, hogy ez a szép magyar szó is értékvesztetté váljon, s a meleg családi otthon helyett egy aberrációra gondoljon a köznép.

Sajnos ezek az akciók be is jönnek. Mert ki akar terhes lenni, ha terhes-gondozásra kell járni ahelyett, hogy áldott állapotban lenne az édesanya és a Boldogasszony kötényébe pottyanna a gyermek, aki nem teher, hanem boldogságforrás. S ki akarna nemzetpolitikus lenni, ha szinte természetesen buzizzák le a pártpolitikai ellenfelei. Ki van ez találva rendesen.

Nem tisztem megvédeni sem a Jobbik elnökét, sem a „nyócker” polgármesterét, de nem hagyhatom szó nélkül, hogy készítettünk mi a nemzet valós szolgái 2009-ben egy alaptörvény tervezetet, amit persze hiába juttatunk el a Jobbiknak, nem nyújtották be a törvényhozásnak, mint egy meg nem nevezett civilszervezet anyagát, pedig most milyen jó lenne nekik is hivatkozniuk arra, ha benyújtották volna. Így szól a szövege: 17.§ (1) Hazánkban mindenkit megillet a szabad véleménynyilvánítás joga. A valóságtól eltérő vélemény kinyilvánítása nem sértheti egyetlen egyén, vagy közösség önérzetét, de jogos érdekeit sem.

Ráadásul most már nem csak a Jobbik vezető, hanem a Fidesz embere is össztűz alá került, s ki is derült a bíróság liberális befolyásoltsága, következetlensége. Így ír erről Kocsis Máté:

Hírdetés

„A másodfokú bíróság Ungár Klára buzizós ügyében ma hozott döntést. Az indoklásban kimondták, hogy Ungár ugyan valótlanságot állított rólam, de ez nem sértő, ezért a keresetünket elutasították. A Kúriát azért még megkérdezzük erről. Ettől kezdve ugyanis minden heteroszexuálist le lehet buzizni, a homoszexuálisokat meg gondolom továbbra sem. Érdekes logika.”

Lehet, hogy valóban a logikával van a baj? Szerintem inkább azzal a megközelítéssel, ahol a pártpolitikai sárdobálás eltakarja a valós nemzeti erkölcsöket és joguralmat. Ha egyszer igazságügyi minisztert adhatna a magyar nemzet, akkor bizony lenne itt söprés rendesen.

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Dr. Bene Gábor, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »