Lánya bántalmazása miatt elítéltek egy mezőkaszonyi lakost és elfogtak egy sorkatonai behívás elől bújkáló bedrogozott fiatalembert: április 24-25-i hírösszefoglaló

Lánya bántalmazása miatt elítéltek egy mezőkaszonyi lakost és elfogtak egy sorkatonai behívás elől bújkáló bedrogozott fiatalembert: április 24-25-i hírösszefoglaló

Lánya bántalmazása miatt elítéltek egy mezőkaszonyi lakost; Elfogtak egy sorkatonai behívás elől bújkáló bedrogozott fiatalembert; Öngyilkosságot kísérelt meg egy fiatal lány Kárpátalján; Reggeli torna Beregszász központjában; Körözött kárpátaljai férfit tartoztattak fel Csapnál. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. április 24-25-én.

Lánya bántalmazása miatt két év börtönbüntetést kapott egy mezőkaszonyi férfi, akit családon belüli erőszakkal vádoltak. A bírósági tárgyalást megelőző nyomozás során kiderült, hogy a férfi szóban többször szidalmazta és sértegette, megfélemlítette és fizikai erőszakkal fenyegette lányát.

Kárpátalján lebukott egy drogos sofőr, aki mint később kiderült kibújt a sorkatonai behívás alól. A közlekedési járőrök Munkácson szabálysértés miatt megállítottak egy Opel típusú autót. Okmányellenőrzés során a járőrök kábítószer fogyasztásra utaló jeleket vettek észre a sofőrön, amit az orvosi ellenőrzés is megerősített.

Hírdetés

Kárpátalján édesapja súlyos betegsége miatt öngyilkosságot kísérelt meg egy fiatal lány a técsői járásban. Kárpátalján a técsői járási Tiszafejéregyházán (Біла Церква) egy fiatal lány megpróbált véget vetni életének. A lány gyógyszer-túladagolás miatt került a Técsői Járási Kórház intenzív osztályára.

Beregszász központjában sor került az első nyílt reggeli tornára, amelyen részt vehetett bárki, akinek kedve volt hozzá. A nyílt reggeli torna fő célja, hogy segítséget nyújtson az első lépés megtételéhez az egészséges életmód felé, megszüntesse a stresszt, javítsa a hangulatot.

A csapi ukrán-magyar határátkelőhelyen egy körözött férfit vettek őrizetbe, akit az ukrán rendvédelmi szervek több bűncselekmény elkövetésének gyanúsítanak. Április 23-án a csapi határátkelőn egy 38 éves kárpátaljai férfit vettek őrizetbe. Magyarországra tartó kisbusz egyik utasának okmányainak ellenőrzésekor működésbe lépett a rendőrség adatbázisa.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »