Láng Zsolt polgármester úr részére

Tisztelt Polgármester úr!

A reális zöldek lobbi tevékenységet folytatnak. Nem vagyunk tömegszervezet. Anyagilag is nehéz helyzetben vagyunk, meghatározó módon a vízlépcső melletti kiállásunk okán.

Lobbi tevékenységünk meghatározó színtere az Országgyűlés szakmai bizottságiban ténykedő politikusok köre.
A reális zöldek lobbi tevékenységének a lényege, nem más, mint a nemzeti érdekek előtérbe helyezése.

Polgármester úr figyelmébe ajánlom Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, drótposta címén,
Orbán Viktor úrnak, a FIDESZ elnökének küldött drótposta üzentemet:

Tisztelt Elnök úr!

Elnök úr a pártja budapesti politikusainak a javaslatára felkérte Tarlós urat, hogy induljon el a fővárosi polgármesteri címért a Fidesz-KDNP színeiben.
Emlékeztetem Elnök urat, hogy az április 8-diaki választásokat az ellenzék Budapesten 2/3 arányban megnyerte.

A Budapest II. kerületében, – ahol a reális zöldek székhelye van bejegyezve – Varga Mihály képviselőjelt egyéni mandátumot szerzett, második helyen 5%al lemaradva Niederlmüller Péter végzett.
A reális zöldek véleménye szerint Varga Mihály a kormányoldali politikusok körében az egyik legnépszerűbb politikus, a reális zöldek felmérése szerint még egyes ellenzékiek körében is, Budán.
A reális zöldek szerint, ha az LMP jelöltje visszalépett volna necces lett volna Varga képviselőjelölt úr egyéni győzelme.

A XII. kerületben még ennél is kiélezettebb volt a helyzet.
Gulyás Gergely képviselőjelölt úr lett a befutó, mögötte 2%-al lemaradva Bayer Miklós.
Bayer Miklós terepi munkája a választási kampány időszakában csúcsra járt. Ha kellett idős hölgyeknek gyöngyöket osztogatott.

Hollik István képviselő jelölt úrnak 2017 őszén levélben jeleztem a teendőket, az egyéni győzelme érdekében. Válaszra se méltatott.

Hírdetés

Németh Zsolt képviselő jelölt úrnak Budafoki Pincerendszerben sorra került rendezvényen hívtam fel a figyelmét az aprólékos szakmai terep munka meghatározó fontosságára. (Duna hajózhatósága, a Borváros dunai kikötő ügyében munkálkodik, A Borváros ügyében Tarlós úr megbízásából a szakértője hallgatott meg, Előrelépés semmi.)

Elnök úr, Budapesten az ellenzéki pártok körében a legnépszerűbb párt a MOMENTUM, a Kutya Párt népszerűsége 8%.

A közszolgálati médiaszolgáltató tegnapi Kossuth Rádió által sugárzott műsorának Boros Bánk Levente és ifjú Lomnici Zoltán volt a vendége.
Tarlós újra választásának esélyeiről szólt a műsor, a stúdió beszélgetés keretében négyszer történt utalás az április 8 választási győzelemre, háromszor hangzott el, hogy Budapest, a nemzet fővárosa.
Az érem másik oldala elhallgatásra került!
Az, amit fent már jeleztem Elnök úrnak, hogy az április 8-dikai választást Budapesten 2/3 ban elvesztettük.

Orbán Viktor miniszterelnök úr szerint Budapest a Kárpát medence közepe. Igaz! Hozzá teszem:
A Kárpát medencében a Trianon után megmaradt hazában, észben nem budapesti bal-libek élnek, sőt a határon túl sem, az április 8-dikai választási győzelem ennek köszönhető.

Tisztelt Elnök úr, csapjon a Fidesz budapesti politikusai közé, szerintem párttársai alszanak.
Ahhoz, hogy Budapesten Tarlós úr befutó legyen, aprólékos terepi munkálkodásra van szükség, pártársai életébe kerüljön bele a szakértelem szerepe és tisztelete.
A közszolgálati médiaszolgáltató és a kormányoldali kereskedelmi elektronikus médiaszolgáltatók műsorszolgáltatásába az objektív és civilizált közvélemény tájékoztatás.

Budapest, 2018. október 12.

Tisztelettel: Juhos László, reális zöldek elnöke, Paksi Energetikai Kerekasztal Szóvivője

Tisztelt Polgármester úr, a reális zöldek civil szervezete nonprofit civil szervezet, tagjai semmiféle egyéni anyagi elismerésben nem részesülnek.

Kéréssel fordulók Polgármester úrhoz, hogy az Önkormányzat járuljon hozzá egy csekély összeggel a civil szervezet 2019 évi működéséhez.
Ígérem, hogy a támogatási összeg felét Varga Mihály és Gulyás Gergely képviselők választási kerületében terepi munkára fordítja a Reális Zöldek Klub civil szervezet, a másik felét a terepi munkához szükséges hardwer eszközök beszerzésére.

Budapest, 2018. november 27.

Tisztelettel: Juhos László, elnök


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »