Lánczi: A nácik és a komcsik össze fognak végül állni

Lánczi: A nácik és a komcsik össze fognak végül állni

„Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?” – kérdezte Lánczi Tamás a Hír TV műsorában Pulai Andrástól.

A Hír TV hétfői Plusz-Mínusz című műsorában többek között Orbán Viktor miniszterelnök politikai esszéje, valamint az ellenzéki összefogás, ezzel együtt pedig a judapestező Bíró László is szóba került.

Az „együtt sikerülhetet az ellenzék már akkor komolyan vette, mikor a miniszterelnök még le sem írta a nagyívű dolgozatában” – fogalmazott Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. 

Lánczi Tamás politológus szerint azonban világos, hogy a miniszterelnök írása „természetesen nem az ellenzéki összefogásról, összerborulásról szól, ha arról szólt volna, akkor azért szerintem mindenképpen kitért volna arra a miniszterelnök, hogy hogy lehet az, hogy baloldali pártok egy antiszemita jelöltet támogatnak éppen az időközi országgyűlési választáson borsodban. Erre a kényes pontra most valahogy nem tértél ki” – mondta Pula Andrásnak a politológus.

Hírdetés

Lánczi Tamás az ellenzéki „összeborulásról” szólva elmondta, végül szerinte is meg lesz, a „nácik és a komcsik össze fognak végül állni”. Pulai Andrástól továbbá megkérdezte: „Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?”. 

A műsor kapcsolódó részletét a 14. perctől kezdődően tekinthetik meg.

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »