Lakatos Márk talpig Gucciban meg fog fagyni télen

Lakatos Márk talpig Gucciban meg fog fagyni télen

A harsány „paradicsommadár” ezúttal a rezsicsökkentésnek ment neki.

 

Nem meglepő, hogy az olyan valódi teljesítményt nélkülöző celebeknek, mint például Lakatos Márk, éltető elemük a provokáció, most azonban ugyancsak ízléstelenre sikeredett a „mutatvány” – írja a Borsonline.hu cikke.

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő „megmondóember” legújabb TikTok videójában attól retteg, hogy ő bizony megfog fagyni télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát.

Vigyázat, Lakatos Márk Gucciban sem éri be mondjuk a budapesti Gucci áruház darabjaival, ahol egy kisebb táska 6-700 ezer forintnál kezdődik. Ő az ennél is legalább 50 százalékkal drágább New York-i Gucci Concept Store-ban  válogatta ezt a mutatós darabot, több mint egymillióért.

A Borsonline.hu cikke szerint Lakatos annyira gyakran parádézik a Gucci milliós darabjaiban, hogy már sokan feltették a kérdést, vajon miből és hogyan képes finanszírozni mindezt? Milliárdos szponzora van, esetleg nyert a lottón? Akárhogy is, elképesztő álszentség, hogy most keserű mimikával  azt hirdeti, hogy a magas rezsi miatt: 

„Meg fogunk fagyni télen.”  

Ső, ahogy megismételte: 

Rohadtul meg fogunk fagyni!

Hírdetés

Mondja ezt az a Lakatos Márk, aki úgy üldögél a Milánói Divathét milliárdos vendégei között, mint mások a lakótelepi bádogkocsmában.

És úgy ebédel Milánó egyik legdrágább éttermében, a Tokuyoshiban, mint más egy Mekiben. Jegyezzük meg a tények kedvéért, hogy a Tokuyoshiban a legolcsóbb menü úgy 60 000 forintnál kezdődik. És akinek a lakása, saját szavait idézve, a XVIII. századi Párizs stílusában épült fel – írja a Borsonline.hu.

Sokat mond a „Lakatos-jelenségről” az a tény is, hogy a celeb szponzorálását tavaly megszüntette az Elektrolux, mert egy pedofilokat mentegető műsort vezetett. Ebben bagatellizálni próbálták a gyerekek szexuális kizsákmányolását.

Tavaly Tibi atya is rátámadt a harsány celebre, a liberális körökben gyakran emlegetett „body shaminggel” vádolta meg, azt állítva, hogy Lakatos mások testi adottságait gúnyolja megalázó módon. Ekkoriban sokan felidézték azokat a fotókat amikor Lakatos Márk a saját testével dicsekedett el az Instagramon – tette hozzá a lap.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: Borsonline.hu)

www.magyarnemzet.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »