Lagzi Lajcsi: Besúgó volt a zárkámban

A frissen szabadult Galambos Lajos könyv formájában adja ki a börtönben töltött 125 napja alatt írt memoárját. A mulatós sztár szerint a fogva tartása bővelkedik izgalmas részletekben.

Lagzi Lajcsi könyvet ad ki börtönben töltött napjairól – írja a Blikk. Mint a mulatós sztár a bulvárlapnak elmondta, kapott egy olyan zárkatársat, aki kíváncsibb volt a kelleténél.

„Volt egy tégla, vagyis besúgó a zárkámban, de ez sem baj, meg az sem, hogy minden beszélgetésemet élőben lehallgatták” – nyilatkozta Lajcsi, aki nem árulta el, ki volt az a bizonyos személy.

Hírdetés

A zenész úgy véli, Mr. Dáridó-gazda fedőnéven szerepelt egy ellene folytatott titkos nyomozásban. Iratokból az derült ki, hogy fél évig folyt ellene az adatgyűjtés, amely során egyetlen elejtett mondaton kívül, amelyben a hatóságok szerint a megvesztegetésről tárgyal Cs. Csabával, semmit sem találtak.

Harmincmilliós kár

A Budaörsi Járási Ügyészség korábbi közleménye szerint Galambosék összességében mintegy harmincmilliós kárt okozhattak azzal, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték a vizet, a gázt és az áramot. A lopást a szabálytalan bekötések tették lehetővé, miközben a szabályosan felszerelt fogyasztásmérők óraállásai alapján folyamatosan minimális összegű díjakat fizettek a lopást leplezendő.

Tavaly októberben az áramszolgáltató ellenőrei mégis megjelentek a tatai apartmanparkban. A bűnügy két gyanúsítottja attól tartva, hogy az ellenőrök észreveszik az illegális bekötést, és jelentést tesznek, több százezer forint készpénzt adtak az ellenőröknek, akik ezt elfogadták. Cserébe a valóságtól eltérő, a gyanúsítottak által kívánt állapotnak megfelelő tartalommal vették fel az ellenőrzésről készült jegyzőkönyvet. Az ügyészség szerint ugyanígy jártak el a mocsai lakóház ellenőrzése során is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »