Lady Gaga beszólt Trump feleségének

Lady Gaga beszólt Trump feleségének

First ladyként küldetésemnek tekinteném, hogy szembeszálljak a zaklatásokkal (bullying) – jelentette ki nemrég egy beszédében a republikánus elnökjelölt felesége, Melania Trump. Több sem kellett Lady Gagának, hogy beszóljon Donald Trump párjának, egyértelművé téve ezzel is, ki az, akire biztosan nem fog szavazni az amerikai elnökválasztáson. „Képmutatás azt mondani, hogy kiállsz majd a zaklatásokkal szemben. A férjed az egyik leghírhedtebb zaklató, akit valaha láthattunk” – közölte az énekesnő. Gagával pedig nem biztos, hogy érdemes ujjat húzniuk Trumpéknak: míg az énekesnő 61 milliós Facebook-táborral rendelkezik, addig a republikánus jelöltnek „csupán” 12 millió lájkolója van, nem is beszélve felesége 864 ezres oldaláról.

 

Hírdetés

.@MELANIATRUMP to say u will stand for „anti-bullying” is hypocrisy. Your husband is 1 of the most notorious bullies we have ever witnessed.— #VoteHillary (@ladygaga) 2016. november 6.

Az egyik legkiugróbb eladási adatokkal rendelkező énekesnő egyben arra kérte táborát: „ne hagyjátok, hogy ez a veszélyes ember továbbra is megossza a társadalmat és porrá zúzza demokráciánkat.” Szavazzatok Hillaryre – üzente a popsztár.

Gaga már korábban is egyértelművé tette, hogy nem kedveli Trumpot: októberben például a BBC Breakfastnek kijelentette, nincs mit mondania róla. A Golden Globe-nyertes énekesnő hozzátette: szerinte viszont Clinton jó munkát fog végezni, ha megválasztják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »