Lábhoz rendelte picsijeit Zelenszkij!

Lábhoz rendelte picsijeit Zelenszkij!

Megalázkodás és szívlapát, de buksi simogatás is lehet a vége.

Már egy hete megírták a „jólértesültek”, vagyis azok, akik a fősodrat köréből kapják az információkat (ki tudja honnan?), amit kénytelenek megírni, hogy Németország, Franciaország és Olaszország vezetőjének Kijevbe kell zarándokolnia. Oda, ahol Ursula von der Fodrász und Smink asszonyság látogat kezeket szorongatni és együttérzően nézni.

Elhangzott hát a parancs: Emanuel, Olaf és Mario, lábhoz! Így rendelkezett valaki. Oly hangosan üzent, hogy még a „Magyar” Hangba is bekerült, hátha mást nem olvas a csodálatos hármas. Ha menni kell, hát menni kell. Mit menni? Futni, szaladni, suhanni…, majd csúszni-mászni, megalázkodni. Olafnak, mert Németország ismét rossz fát tett a tűzre.

Ahogy a farokművész gazda mondta volt, Ukrajna számára túl gyenge, vagy rossz állapotú fegyvereket szállított, ezzel hozzájárult ahhoz, hogy többen haljanak meg. Hogy is van ez? Nem elég, hogy fegyvert csak vonakodva szállítottak Olafék, és nyilván ki is képezték a katonákat, ártatlan ukrán életeket is kilotanak a nem megfelelő harci felszerelések küldésével.

Az ukrán vád tehát nem is túl áttételesen szándékos gyilkosságnak is nevezhető, vagyis Olafot talán ha térden csúszva sűrűn maculpázva, sok száz tankot ígérve engedik majd csak be a kijevi bunkerbe a hetymanhoz. Emanuelnek is kinéz egy szívlapát. Nem elég, hogy növelte olajvásárlásait a gaz támadótól, még olyan saját(!) véleményének is hangot adott, mely szerint az agresszort nem szabad megalázni. Ez annyira felháborította a kijevi farokművészt, hogy két dobbermanját is azonnal bevetette, az eszement ugatásban Kuleba és Podoljak is részt vett.

A csaholás éppen csak lecsillapodott volna, miután még több fegyvert ígért Emanuel, de ismét egy teljesen érthetetlen, méginkább felháborítóan önálló véleményt merészelt megfogalmazni a francia arról, hogy Ukrajna évtizedekig nem lehet még az EU tagja. Ha tippelni kell, még egy-két önálló gondolat, és Emanuel még vizet sem kap kijevben. Hogy Mario egyáltalán bemehet-e a farokzongorázás nagymesterének bunkerébe, vagy az ajtó előtti szőnyegen tölti idejét, szintén kérdéses annak fényében, hogy lényegében elismerte, Európa úgy fizet (rubelben), ahogy Putyin akarja.

Hírdetés

Olaszország is.

Ő talán még fegyvert sem ígérhet, talán néhány ezer afrikai migránst… Már csak az nem látszik tisztán, azon felül, hogy megparancsolták nekik, miért sietne ez a hármas mégis Kijevbe?

Talán reménykedhetnek a hó végén induló G7 „kiállításon” egy kis buksi simogatásban?

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »