Labdarúgó NB I – Máté Csabának beletört a bicskája a debreceni kalandba

Labdarúgó NB I – Máté Csabának beletört a bicskája a debreceni  kalandba

Negyedszer is kikapott Máté Csba a Debrecennel, ezúttal nagyon. A Paks kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a Debrecen vendégeként a labdarúgó NB I tizedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Labdarúgó NB I – Debreceni VSC – Paksi FC

Labdarúgó NB I - Debreceni VSC - Paksi FC

Debrecen, 2024. október 19. A Paks játékosainak gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Sikerével a Paks az élre ugrott, míg a DVSC a negyedik mérkőzését is elveszítette Máté Csaba irányításával és jelenleg kieső helyen áll a tabellán.

10. forduló:

Debreceni VSC-Paksi FC 0-5 (0-3)

Hírdetés

Debrecen, 4664 néző, v.: Erdős

gól: Vécsei (9.), Tóth B. (32.), Mezei (41.), Papp K. (65.), Ötvös (77., büntetőből)

piros lap: Kocsis G. (75.)

sárga lap: Domingues (38.), Lagator (73.), illetve Mezei (40.), Silye (53.), Győrfi (85.), Kinyik (87.)

Labdarúgó NB I – Debreceni VSC – Paksi FC
Debrecen, 2024. október 19. Tóth Barna, a Paks (bal2), valamint Szuhodovszki Soma (bal), Meldin Dreskovic (jobb2) és Dusan Lagator (jobb), a DVSC játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Debrecen: Megyeri – Szécsi (Bárány, a szünetben), Batik, Dreskovic (Kocsis G., a szünetben), Ferenczi – Lagator, Szuhodovszki (Pellumbi, a szünetben) – Szűcs (Kocsis D., 67.), Dzsudzsák, Domingues – Silue (Stojkovic, a szünetben)

Paks: Kovácsik – Osváth, Ötvös, Kinyik, Szabó, Silye (Győrfi, 78.) – Mezei (Varga, 66.) Windecker (Horváth K., 77.), Vécsei, Papp (Gyurkits, 88.) – Tóth (Böde, 66.)

Labdarúgó NB I – Debreceni VSC – Paksi FC
Debrecen, 2024. október 19. Batik Bence (közép) és Dusan Lagator (jobb), a DVSC, valamint Tóth Barna, a Paks játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Rémálomszerűen indult hazai szempontból a mérkőzés, a paksiak már a kilencedik percben vezetést szereztek, majd a folytatásban uralták a játékot az erőtlenül futballozó DVSC-vel szemben. A vendégfölény helyzeteket és két újabb gólt eredményezett, amivel Bognár György együttese gyakorlatilag a szünetre eldöntötte a három pont sorsát.

A második félidőre Máté Csaba négyet cserélt, és bár ezzel némileg bátrabbá vált csapata, tíz perc után ismét a Paks került fölénybe és újabb két góllal kiütötte a teljesen szétesett hajdúsági együttest.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »