Labdarúgó NB I – Felcsúton is megőrizte veretlenségét a Kecskemét

A meccset emberhátrányban befejező, újonc Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I negyedik fordulójában, ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban.

Nb I, 4. forduló: Puskás Akadémia FC – Kecskeméti TE 1-1 (0-1) ——————————————– Pancho Aréna, 980 néző, v.: Andó-Szabó
   
gólszerzők: Szabó A. (86. – öngól), illetve Szuhodovszki (3.)
   
sárga lap: Urblík (22.), Batik (73.), illetve Banó-Szabó (29.), Zeke (45+1., 79.), Vágó (72.), Szabó A. (75.)
   
kiállítva: Zeke (79.)

Hírdetés

    Puskás Akadémia:
    —————
Tóth B. – Mezghrani, Batik, Stronati, Komáromi – Favorov (Puljic, 84.), Urblík (Colley, 63.), van Nieff (Zahedi, a szünetben), Corbu – Kiss T. (Bakti, 74.), Baluta (Skribek, 74.)

    Kecskemét:
    ———-
Varga B. – Szabó A., Belényesi, Szalai G. – Katona M., Vágó, Nagy K. (Pejovic, 93.), Zeke – Szuhodovszki (Meszhi, 84.), Tóth B. (Szabó L., 84.), Banó-Szabó (Katona B., 57.)

A kezdő sípszó előtt néhány perccel hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára, és a villámlások miatt jelentős, 45 perces késéssel kezdődött a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy ez a közjáték az újonc kecskemétieket zavarta meg kevésbé, hiszen Szuhodovszki Soma hatalmas góljával gyorsan vezetést szereztek. A Puskás Akadémia a félidő közepén talált csak magára, de a szünetig nem tudott egyenlíteni.
   
Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, a Kecskemét azonban önfeláldozóan védekezett. A találkozó hajrájához közeledve ismételten szakadni kezdett az eső, miközben záporoztak a sárga lapok, melyek közül Zeke Márió kettőt is begyűjtött, így emberhátrányba kerültek a vendégek. Tovább támadott a Puskás Akadémia, és Szabó Alex öngóljával sikerült az egyenlítés. A meccs végén mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a győzelem megszerzésére, de a kapusok bravúros védésekkel megóvták kapujukat a góltól.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »