L. Simon Lászlót megtámadták a mémek

L. Simon Lászlót megtámadták a mémek

Nyéki Só: mindenki L. Simon Lászlón röhög Kápolnásnyéken, ahol a helyi fideszes oligarcha a független jelöltjeivel pont a Fideszt akarja megbuktatni.

Függetlenekkel akarja megbuktatni Kápolnásnyéken a Fideszt L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő. Bármilyen furcsán hangzik, pontosan ez a helyzet Vörösmarty Mihály szülőfalujában, ahol gyakorlatilag L. Simon László mindenre rátette a kezét. Az érdekeltségébe tartozó alapítványok, cégek hálója fonta be a település életét, ahol rengeteg botrány volt az elmúlt hónapokban.

A képviselőtestületen keresztül korlátlan befolyásra tett szert, kivételt képez a helyi Fidesz szervezete, ahol ellenállást tanúsítottak L. Simon László nyomulására: egyetlen emberét sem tették fel a jelöltek listájára. Erre válaszul rengeteg független jelöltekkel akarja megbuktatni a választáson a Fidesz listáját, hogy továbbra is megőrizze befolyását a településen. Ez amúgy tilos lenne, de L. Simonnak soha nem okozott gondot, hogy átlépje a tiltott határokat, ha a saját érdekeiről van szó. A kápolnásnyéki konfliktus ugyanakkor a megyében is botrányt okozott, emiatt L. Simonnak magyarázkodnia kellett a Fejér Megyei Hírlapban. Azt állította, hogy a pletykákkal ellentétben mindenhol a Fidesz győzelmében érdekelt, majd a háttérből még erősebb kampánnyal támogatta a Fidesszel szemben induló független embereit.

Hírdetés

És ekkor pukkant a humorbomba.

Valakik Nyéki Só címmel a Facebookon humoroldalt indítottak, ahol jobbnál jobb mémvideókban és fotókban röhögtetik ki L. Simon Lászlót és független jelöltjeit.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »