„L.” Emilián a tökéletes példa arra, miért nem kellene szabadon engedni a cigánybűnözőket

Kerti szerszámokkal, elektronikai kütyükkel, háztartási gépekkel, ruhákkal, pénzzel rövidítette meg a sértetteket, és okozott nem kevés bosszúságot rongálásaival a kistarcsai illetőségű "fiatal".

Volt, hogy egy hólapát nyelével feszítette fel egy autó napfénytetőjét, akadt, amikor az autó zárszerkezetét rongálta meg, vagy hátsó üléseit mozgatta ki a helyéről, máskor lakások ajtajait feszítette fel vagy ablakait törte be, hogy hozzáférjen az értékes holmikhoz.

Az egymást követő bejelentésekre a rendőrök azonnal mozdultak, hamar összerakták, ki állhat a betörések/feltörések hátterében, mint kiderült, nem először akadt dolguk a férfivel. A péceli járőrök egy csömöri áruház parkolójában pillantották meg 23 éves társával együtt még december elején "L." Emiliánt. Az egyenruhások látták futni kezdtek, és a bevásárlókocsik között szándékoztak láthatatlanná válni, sikertelen próbálkozás volt. A 18 éves férfit és társát is előállították, eljárást indítottak, majd – természetesen – szabadon bocsátották őket.

Hírdetés

"L." Emilián nem tanult a korábbiból, bűnös ténykedésével nem hagyott fel, a rendőrök 2022. december 20-án őrizetbe vették. Kihallgatásán folyamatos ellentmondásokba ütközött, beismert, aztán tagadott, emlékezett, aztán nem, gyanúsítása ellen is panaszt tett.

A fiatal férfi letartóztatását a bíróság elrendelte, vele szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette, lopás vétség kísérlete, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le – közölték honlapjukon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »