Kutyaszorító: nem kímélik Orbánt a képviselőtársak

Kutyaszorító: nem kímélik Orbánt a képviselőtársak

A Jobbik frakcióból négyen is a miniszterelnök interpellálására készülnek hétfőn a Parlamentben. Szó lesz letelepedési kötvényekről, 600 ezer dolgozó utcára bocsátásáról és az MSZP körüli állítólagos pedofilbotrányról. Az Országgyűlés hétfőn tartja azoknak az előterjesztéseknek az utolsó, bizottsági jelentésekről szóló vitáit, amelyekről a képviselők kedden szavazhatnak.

Négyen is a miniszterelnök interpellálására készülnek a Jobbik frakcióból hétfőn a Parlamentben. A párt képviselői szerint „98 százalék a letelepedési bizniszre is nemet mondott”. A szocialista Gúr Nándor a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez címzett interpellációjában arról beszél majd, hogy „a kormányzati fűnyíró 600 ezer dolgozót vág ki az utcára”. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke „Pedofilbotrány az MSZP körül?” című felszólalással fordul az igazságügyi miniszterhez. Az első ülésnap végén a másnap elfogadni tervezett javaslatok utolsó, bizottsági jelentésekről szóló vitáit bonyolítják le.

Hírdetés

13:08Senki sem készül hősnek – kezdte a parlamentben napirend előtti felszólalását Hiller István. A politikus nem tekinti véletlennek, hogy többek között Nagy Imre neve sem hangzott el a forradalom évfordulóján. Úgy véli, egy demokratikus politika nem szemezgethet a hősök között.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »