Kutyája lőtte el a lábát egy volt amerikaifutball-játékosnak

Kutyája lőtte el a lábát egy volt amerikaifutball-játékosnak

Matt Branch vadász, volt amerikaifutball-játékos elvesztette lábát, miután kutyája egy váratlan balesetben elsütötte a vadászpuskáját. A férfi 55 kórházban töltött nap után már annak is örült, hogy egyáltalán életben maradt.


Matt Branch

A Luisiana Állami Egyetem focistája az egyik reggel vadásztúrára indult családjával és barátaival Monroe városához közel, mikor a kocsiba pakolás közben Tito nevű fekete labrador retriever kutyája ráugrott a vadászpuskára, amely kibiztosítódott és elsült – olvasható a The Independent hírei közt.

Hírdetés

A puska lyukat ütött az autón, és a lövedék férfi lábába fúródott. A sebesültet azonnal kórházba szállították, és kétszer kellett újraéleszteni, mielőtt sikerült stabilizálni az állapotát. Tizenkét nappal a balesetet követően tért csak magához.

A férfi egy helyi lapnak arról mesélt, hihetetlen, hogy az emberi test mennyire le tud gyengülni néhány nap alatt, amikor nincs használatban. Se felülni, se enni nem volt képes egyedül, de még egy palack vizet sem tudott megfogni.

Azt, hogy lábát amputálták csak az ébredése utáni nap mondták meg neki, a hírt azonban meglepően pozitívan fogadta.

Napokig még azt sem tudták, életben maradok-e vagy sem, szóval inkább örültem, hogy élek, minthogy a lábam elvesztésén siránkozzak – mesélte a férfi. Valahogy elfogadtam, és arra kezdtem koncentrálni, hogy minél hamarabb kikerüljek a kórházból – tette hozzá.

Tizenkét műtét és 55 kórházban töltött nap után az orvosok még mindig kételkedtek, hogy a beteg lábra fog-e állni.

Azóta lábprotézist kapott és megkezdte a rehabilitációt, amely testileg és lelkileg is kimeríti, de mindent megtesz a mihamarabbi felépülés érdekében.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »