Kúria, ellenzék – game over

Kúria, ellenzék – game over

Egyértelműen és súlyosan beavatkozott a választásokba a Kúria, „miután elvett egy mandátumot a kormánypártok választóitól”; a testület intellektuálisan nem nőtt fel a feladatához – ismertette Orbán Viktor miniszterelnök álláspontját sajtófőnöke, Havasi Bertalan a PestiSrácok.hu hírportálnak még szombaton.

Vasárnapra aztán tovább íródott az év legnagyobb belpolitikai botrányának krónikája.

Az Origo birtokába került ugyanis egy leleplező dokumentum, melyből kiderült, hogy a legfőbb bírói testület szándékosan tette amit tett, kvázi csaltak a Fidesz-KDNP kárára.

A hírportál erre hivatkozva közölte: a Kúria tudott arról, hogy a kérdéses levélszavazatok érvénytelenítésével a kormánypártok elveszítenek egy képviselői helyet a május 8-án alakuló Országgyűlésben, amely mandátumot így a Jobbiknak osztanak ki.

Na már most ezek után véleményem szerint két dolognak kell megtörténnie, de azonnal.

1. Mivel ezt a csalást jogi értelemben sem lehet már meg nem történtté tenni  – a Kúria döntése ellen ugyanis további jogorvoslatnak helye nincs – ezért a legfelsőbb bírói fórum elnökének, sőt egész vezetőségének le kell mondania, mert egy ilyen párját ritkító botrány után egyszerűen nem maradhatnak a helyükön!

2. Az ellenzéki pártok Fideszt csalással megrágalmazó vezetőinek, plusz a tüntetéseken „viktátorozóknak”, illetve az új parlament megalakulásának napjára tiltakozást, „élőláncot” kilátásba helyezőknek bocsánatot kell kérniük és be kell fejezniük „áldásos tevékenységüket” hiszen immár lehullt a lepel, végképp bebizonyosodott, a „király meztelen”!

Hírdetés

Ismételjük tehát meg. Csaltak a választásokon és ennek egyetlen kárvallottja a még így is kétharmados többséget szerző Fidesz-KDNP volt.

Vagyis mindennek, amit az ellenzék állít, az ellenkezője történt.

Ha ez sem okoz tisztítótüzet a túltérfélen, akkor tényleg semmi!

Feje tetejére állt a világ, vagy ahogy a latin nyelv mondja, Et super caput eius orbis terrarum.

Úgyhogy balos elvtársak ezzel azt hiszem, önöknek valóban kaputt vagy úgy is mondhatnánk, game over!

Juhász Attila

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »