Kunsági csatorna partján

Kunsági csatorna partján

 

Adjon az Isten!

 

Az Új Magyar Gárda Mozgalom július 11-én a Kunságon, a Duna egyik holtága mellett emlékezett meg a Bajtársiasság napjáról. 2009-ben történt, amikor a rendőri brutalitás sújtotta bajtársainkat, ahogyan egy demonstrációt próbáltak feloszlatni. Senkit nem érdekelt, hogy idősek és gyermekek is voltak a tömegben. Példa értékű azonban a gárdisták összetartása, ami hasonló helyzetekben megmutatkozik.

Részt vett Murányi Levente az 56′-os Pesti Srácok Intézet Igazgatója és az Új Magyar Gárda Mozgalom Főkapitány is felszólalt. A megemlékezésen szó esett a Pozsonyi csatáról, melyet a magyar sereg nyert meg és mégsem tanítják az iskolákban, mégsem tudnak róla az emberek.

Hírdetés

A helyszínen jelen volt a Szent Korona másolata, amire újonnan érkező bajtársaink letehették esküjüket és csatlakozhattak nagy családunkhoz. Szeretettel köszöntjük őket és sok kitartó munkával teli éveket kívánunk nekik! A délutáni órákra egy kötetlen, baráti beszélgetésre került sor, ami mindig pozitív emlékeket eredményez. Ezért mondhatjuk, hogy a bajtársi kötelék sok esetben már sokkal többet jelent.

 

 

Szebb Jövőt!

UMGM országos sajtó


Forrás:ujmagyargardamozgalom.com
Tovább a cikkre »