Kunhalmi Ágnesnek végre sikerült a nyelvvizsgája

Kunhalmi Ágnesnek végre sikerült a nyelvvizsgája

Az index tudósításában olvashatjuk, hogy tavaly év végén Kunhalmi Ágnes MSZP-s oktatáspolitikus letette angol nyelvvizsgáját, így már semmi nem akadályozhatja meg, hogy átvegye a diplomáját. Az MSZP-s képviselőt korábban többször kritizálták pártjában is a nyelvvizsga hiánya miatt.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke sajtótájékoztatót tart a baloldali ellenzéki pártok önkormányzati választási együttműködésével kapcsolatban, a párt budapesti székháza előtt 2014. augusztus 9-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A kreatív iskoláról írt hosszabb cikket Kunhalmi Ágnes a héten a Hvg.hu-n, és ezt posztolta is a Facebook-oldalán. Egy követője a cikk alatti kommentjében azzal szembesítette, hogy nincs meg a nyelvvizsgája, mire az MSZP-s képviselő nyilvánosan jelezte, hogy már megvan.

Hírdetés

Mint ismeretes, Kunhalmi Ágnes egy korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy a legfontosabb feladat a funkcionális analfabetizmus felszámolása. Az a cél, hogy a nyolcadik osztály elvégzésekor minden diák tudjon írni, olvasni, számolni, fogalmazni, szöveget értelmezni, valamint rendelkezzék logikai képességekkel, a középiskolából kikerülők pedig tudjanak programozni és folyékonyan beszéljenek angolul – tette hozzá.

forrás:PestiSrácok / index.hu / MTI

The post Kunhalmi Ágnesnek végre sikerült a nyelvvizsgája appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »