Kunhalmi Ágnes megfogadta: "élj úgy, mint Spongyabob!"

Kunhalmi Ágnes megfogadta: "élj úgy, mint Spongyabob!"

Nevess egész nap a semmin, és idegesítsd a rosszakaróidat, hogy boldog vagy! – szól az üzenet az óceán mélyéről. Nyilván még bájosabb lenne, ha a szocialista Kunhalmi Ágnes az önmegvalósítását nem közpénzből finanszírozná, de ezzel majd elszámol az MSZP etikai és fegyelmi tanácsa előtt.

Aki nem tudná, Spongyabob Kockanadrág csak egy mesefigura, civilben pedig egy szivacs, aki a tenger mélyén él. Spongyabob ugyanazért népszerű sokak számára, mint amiért mások szerint idegesítő: mindig önfeledt, akkor is, amikor ez egyáltalán nem is lenne életszerű (főleg egy szivacs esetében). Semmit sem vesz igazán komolyan, így mi sem vehetjük készpénznek azt, amit mond.

Szegény Kunhalmi Ágnes például röhögőgörcsöt kapott, amikor pénteki sajtótájékoztatóján a kormányt és a Jobbikot kellett volna szidnia. Közben azt sikerült kiemelnie, rögzíttetnie:

Hírdetés

„nem vagyok a helyzet magaslatán!”.

De a jelenlegi MSZP egyik arca tavaly ugyanezt a show-műsort előadta az Országgyűlés előtt is, amikor a parlamenti felszólalását nem tudta elkezdeni, mert szintúgy röhögőgörcsöt kapott.

Mindenesetre, a sokak által csak Lendvai-utódnak csúfolt Kunhalminak sokkal jobban áll, amikor olyan boldog, mint Spongyabob, persze úgy, hogy mindezt az adófizetők pénzéből teszi, nem is olyan vicces már.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »