„Kunhalmi Ágnes becsapta a választókat”

„Kunhalmi Ágnes becsapta a választókat”

Diplomaügye miatt a szocialista Kunhalmi Ágnes visszaléptetését várja az MSZP-től a Fidesz.

Hoppál Péter szóvivő azt mondta: a képviselőjelölt két diplomát is hazudott magának, miközben egyet sem szerzett, ezzel pedig nemcsak a pedagógusokat, hanem a választókat is becsapta.

Az MSZP honlapján korábban azt írták, hogy képviselőjelöltjük megszerezte kommunikációs és politológusi diplomáját. Az önéletrajzot később javították, és kiegészítették azzal, hogy nyelvvizsga előtt áll.

Hírdetés

Hoppál Péter szerint Mesterházy Attila pártelnök környezetében hol vagyonnyilatkozatot, hol videót, hol pedig önéletrajzot hamisítottak. „Az a probléma, hogy a szálak a korábbi hamisítások és a mostani újabb hamisítás esetében is az MSZP legfelsőbb köreihez, a szocialista párt elnökségéig vezetnek. Azt várjuk a szocialistáktól, hogy Kunhalmi Ágnest is léptessék vissza Budapest 15. számú választókörzetének egyéni jelöltségétől, ahogy korábban a másik hamisítási ügyben elmarasztalt Simon Gábort is visszaléptették ugyanebben a körzetben” – fejtette ki Hoppál Péter.

Az MSZP kitart Kunhalmi Ágnes mellett, aki kérdésünkre annyit közölt: nem lép vissza a képviselőjelöltségtől. Facebook-adatlapjára hivatkozik, amelyen viszont a születési adatain kívül nem tüntetett fel mást. „Nemtelen és megalapozatlan támadásnak vagyunk tanúi, ami a kampány része” – fogalmazott.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »