Különös kegyetlenséggel végzett 33 éves unokanővérével

Különös kegyetlenséggel végzett 33 éves unokanővérével

Különös kegyetlenséggel végzett 33 éves unokanővérével

A budapesti rendőrök befejezték a nyomozást annak a 23 éves férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint különös kegyetlenséggel ölte meg rokonát Budapest XVIII. kerületében.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfi tett bejelentést 2019. július 5-én, délután arról, hogy Budapest XVIII. kerületében, egy Dózsa György úti telek hátsó lakrészében holtan találta 33 éves unokanővérét.

A rendőrök a házban a földön egy letakart női holttestet találtak és megállapították, hogy a fiatal nő halálát idegenkezűség okozta; a fejét többször megütötték egy kalapáccsal és egy gereblyenyéllel.

A tanúkihallgatások során került képbe a nő 23 éves unokaöccse, aki előző este járt a nőnél.

A rendőrök másfél órán belül a lakása előtt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfit, akit előállítottak és őrizetbe vettek.

A 23 éves budapesti L. László beismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt is elmondta a rendőröknek, hogy azért ment el 2019. július 4-én, 18 óra körül a nagynénjéhez, hogy megölje egy korábbi családi vita miatt.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal adták át a főügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »