Különös karácsonyi ajándékot osztogattak Mészáros Lőrinc tévéjében

Különös karácsonyi ajándékot osztogattak Mészáros Lőrinc tévéjében

Úgy tudjuk, többen felháborodtak az inkább segélycsomagra hasonlító „jutalmon”.

Különös módon fejezte ki az Echo TV vezetése a munkatársaknak a köszönetét az év vége alkalmából – tudta meg a Magyar Nemzet. A televízió egyik munkatársától származó információ szerint minden dolgozó egy olyan jutalomcsomagot kapott, amelynek tartalma egy-egy kilogramm liszt és zsír, valamint egy szál parasztkolbász volt.

Hírdetés

Úgy tudjuk, többen felháborodtak a kevéssé polgári-konzervatív értékeket megjelenítő „jutalmon”, mire a csatorna vezetése az elégedetlenséget érzékelve néhány nap múlva minden dolgozónak hetvenezer forint év végi jutalmat utalt el.

A liszt, zsír és parasztkolbász egyébként érdekes kontrasztot alkot a homárral és lazaccal, amelyet azon a fogadáson szolgáltak fel, amit Mészáros Lőrinc adott a tévé munkatársainak, miután tavaly decemberben megvásárolta az Echo TV-t. Az eseményre a felcsúti stadion viptermében került sor, természetesen Mészáros Lőrinc jelenlétében, aki egy résztvevő szerint személyesen is megpróbált minden munkatárssal „szakmai dolgokról” is elbeszélgetni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »