Kulka János bevallotta, hogy buzeráns

Kulka János bevallotta, hogy buzeráns

Soha nem csinált belőle különösebb titkot, de a liberális rendezvények állandó konferansziéja Kulka János végül a Magyar Narancsnak beszélt először nyíltan arról a héten, hogy a futtatott művészvilágban egyáltalán nem ritka módon ő is egy fartúró.

A színészt Ellen Page coming outjáról kérdezte a lap: „Én mindig szabadon éltem, soha nem kellett bujkálnom, talán ezért is lep meg mindig, ha valakinek ez élete nagy titka, ha valaki azt gondolja, ettől hátrányok érik. Talán én voltam szerencsés, hogy csupa olyan társulat tagja voltam, olyan közegekben mozogtam, ahol soha fel sem merült, hogy bárkit hátrány érjen. És a hétköznapokban sem. Jó, azt elég szórakoztatónak találom, hogy ha elkezdem beírni a keresőbe, hogy Kulka János, az első, ami kijön, hogy ′Kulka jános meleg′, a második pedig, hogy ′Kulka János zsidó” – mondta az újságnak Kulka.

Hírdetés

Ezzel gyakorlatilag beismerte, hogy manapság semmilyen hátrány nem éri a buzikat. Sőt, pontosan tudjuk, hogy bizonyos körökben még előnyöket is élvezhet valaki, ha ehhez a beteges deviáns kaszthoz tartozik.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »