Küldjenek egy mentőt, szükség lesz rá – mondta a rendőröknek a kisfiával fajtalankodó négert rajtakapó apa

Küldjenek egy mentőt, szükség lesz rá – mondta a rendőröknek a kisfiával fajtalankodó négert rajtakapó apa

Nyolcéves korától vigyázott a most 11 éves kisfiúra a 18 esztendős, amerikai Raymond Frolander, amikor a kicsi szülei nem értek rá, s nem akarták felügyelet nélkül hagyni. Ám a gyereket féltő szemek helyett egy perverz állatra hagyták – a tudtuk nélkül. A még szintén majdnem kiskorú Frolander ugyanis három éve molesztálta, tapogatta és különböző beteges szexuális játékokra kényszerítette a fiúcskát – írta a Daily Mail.

Az aberrált néger a kisfiú apjánál bukott le, aki egyszer arra ért haza Daytona Beach-i (USA, Florida) otthonukba, hogy a bébiszitter „játszik” gyerekével. Frolandert azonnal leszedte a kicsiről és ököllel verni, illetve rugdosni kezdte, egészen addig, amíg az ájultan a földre nem rogyott. Eztán tárcsázta a 911-et.

Hírdetés

– Küldjenek egy mentőt, szükség lesz rá – mondta, majd amikor a diszpécser azt kérdezte még mit sem tudva az eset körülményeiről, hogy használtak-e fegyvert, az apa azt felelte: – Az öklöm és a lábam.

Aztán elmondta a telefonba, hogy Frolander a nappaliban fekszik eszméletlenül, ahova ő vonszolta el. A diszpécsernek elmesélte, hogy csak a boltba ugrott le kajáért, s amikor visszaért, úgy talált a fiúra, hogy az letolt gatyával és meredező hímtagjával éppen a kisfiával fajtalankodott.

A nyomozás során kiderült, hogy Frolander nemcsak megerőszakolta, de zsarolta is a gyereket, hogy ha elmondja, mik történnek szülei távollétében, akkor csúnyán megveri. Frolander már előzetesben csücsül, ahonnan óvadék ellenében sem távozhat. Az apát semmilyen felelősség nem terheli.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »