Kulcsár Gergely megint mehet virágért: kiderült, hogy a parlamenti holomegemlékezésért sincs annyira oda

Kulcsár Gergely megint mehet virágért: kiderült, hogy a parlamenti holomegemlékezésért sincs annyira oda

Kulcsár Gergely jobbikos képviselő újabb levele került nyilvánosságra. A közelgő holokamu-emléknap ügyében eligazítást kérő e-mailt, melyet a 444 nevű zsidó blogocska tett közzé, 2012-ben írta a frakció levelezőlistájára.

“Van rá esély, hogy valamelyik biboldó-bérenc frakció kezdeményezni fogja, hogy felállva emlékezzen a Ház a kamukauszt állítólagos áldozataira. Akkor mit teszünk?” – szól a jogos kérdés.

Hírdetés

A levelet közzétevők, akik igencsak érintettek a témában (az más kérdés, hogy ki szivárogtat a frakcióból), megkérdezték a Jobbikot a levélről, és “hogy annak mik voltak a következményei”.

Ezt a választ kapták: “Nagyon sok témát vitatunk meg levlistán. A levélnek akkor nem volt következménye, de tanultunk az akkori mulasztásokból, és a Jobbik nem tűr semmilyen kegyeletsértő megnyilvánulást. Frakciónk (a videófelvétel tanúsága szerint) a többi frakcióhoz hasonló arányban vett részt az adott ülésnapi megemlékezésen.”

“A Jobbik sajtóosztálya világossá tette, hogy számtalanszor elmondták már, nem tagadják a holokausztot, minden népirtást elítélnek, és egyébként sem ismerik a biboldó-bérenc kifejezést” – olvasható a “kiirtottak” által működtetett oldalon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »