Kubatov üzent az édesanyáknak

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor édesanyákat vár a Groupama Arénába, hiszen ha ők jönnek, a gyerekek is jönni fognak.

Csíkszeredán vendégeskedett a közelmúltban Kubatov Gábor Fradi-vezér, és ha már így esett, interjút adott a Hargita Népe újságnak.

„Én, az első számú szolga”

Kubatov úgy véli, a Ferencváros „első számú szolgájaként” tisztességgel és szorgalommal végzi a munkáját, egyik követ rakják a másikra, s most látszik beérni a munka gyümölcse, az út végén pedig a rendszeres nemzetközi kupaszereplésnek kell állnia. Ehhez fontos állomás lesz a téli szünet, amikor a zöld-fehér keretet az eddiginél is sokkal erősebbé teszik az átigazolási időszakban.

Hírdetés

A ferencvárosi ultrák ügyéről szólva elmondta, ma nincs kevesebb nézőjük, mint a szkenner előtti időkben, legfeljebb 500 fővel. Nem elégedetlen, látva, hogy a Fradi meccseit átlagosan 8500-an látogatták az elmúlt idényben, amivel országos elsők.

„Elveszítettünk 3000 ultrát, de megnyertünk legalább ugyanennyi embert. Ezek az emberek általában családosok, akik gyerekekkel járnak ki a meccsekre. Számukra olyan hangulatot kellett teremteni a stadionban, ahol nincs káromkodás, csúnya beszéd vagy erőszak. Nincs arra szükség, hogy a biztonsági emberek közbelépjenek a találkozó alatt. Úgy gondolom, ez közelebb van Európához és a Ferencvároshoz is” – vélekedett.

A kiegyezés kizárt

Kubatov kizártnak tartja a kiegyezést a legvérmesebb szurkolói csoportokkal, akiknek a vénaszkenner szerinte csak indok. Tőlük mindössze azt kérné, hogy jöjjenek be a stadionba és viselkedjenek rendesen, ne legyen balhé.

„Azt kérjük a szurkolóktól, hogy ne trágárkodjanak, mert ha igen, nem jönnek ki az édesanyák. Ha nem jönnek ki az édesanyák, nem jönnek ki a gyerekek. És ha nem jönnek ki a gyerekek, akkor egy idő után nem lesz, aki szerelmes legyen a Ferencvárosba. Azt kérjük tőlük, hogy ne hozzanak politikát a stadionba” – húzta alá a főállásban a Fidesz egyik vezető politikusaként dolgozó klubelnök.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »