Kubatov régi bizalmasa lőtt rá Kubatov új szekusára: íme a nyomozás eredménye

Kubatov régi bizalmasa lőtt rá Kubatov új szekusára: íme a nyomozás eredménye

Az Alfahír értesülései szerint már lezárult az Sz. Ferenc kertjében történt lövöldözés ügyében indított nyomozás.

Emlékezetes: a korábban gyilkosság miatt a börtönt is megjárt Sz. Ferenc, Kubatov Gábor korábbi bizalmasa az FTC biztonsági cégét, a Fradi Securityt vezette, tavaly nyáron azonban elbocsátották, helyét F. Pál vette át.

A két férfi korábban közösen dolgozott a biztonsági cégnél, Sz. Ferenc távozása pedig nem volt konfliktusmentes. 2015 őszén a korábbi Security-vezető saját otthonában lőtte mellkason gumilövedékkel F. Pált, aki akkor azt állította, nem számított a támadásra, sőt a házigazda hívására érkezett a helyszínre. Sz. Ferenc viszont azt állította, F. Pál lépett fel támadólag vele és barátnőjével szemben, ezért önvédelemből sütötte el a fegyvert.

A hivatalos tájékoztatás szerint 2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII., Bója utcában hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben.

Hírdetés

Portálunk értesülései szerint a nyomozás lezárult. Ennek keretében fel sem merült Kubatov Gábor FTC-elnök meghallgatása, a hatóságok szerint ugyanis nem szolgálhatott volna semmiféle érdemi információval, a Fradi Securitys megbízások pedig nem befolyásolták érdemben az ügyet.

A nyomozó hatóságok valamennyi adatot megvizsgáltak, és végül arra jutottak, hogy

a bizonyítékok közti ellentmondásokat nem tudják feloldani, és azt sem tudják megállapítani, milyen magatartást tanúsított F. Pál, úgyhogy gyanúsítási kihallgatására sem került sor.

Vagyis nem lehet tudni, mi az igazság, ez van. Érdekesség, hogy bár gumilövedékes fegyver sült el, az ügyben sem a TEK, sem az NNI nem járt el, a végül eredménytelenül zárult nyomozást a XVIII. kerületi rendőrség munkatársai folytatták le.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »