Kubatov Gábor: az FTC klubképébe nem fért bele Hosszú Katinka

Kubatov Gábor: az FTC klubképébe nem fért bele Hosszú Katinka

Korábban többször lehetett arról hallani, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a Ferencváros igazolt sportolója lehet. Kubatov Gábor, az FTC elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában megerősítette, valóban voltak ilyen tárgyalások.

„Ezek megszakadtak. Nyilván
világsztárról beszélünk, egy világsztárnak pedig vannak követelései, olyanok is, amelyeket a Fradi nem minden esetben tud teljesíteni. Nem kifejezetten gazdasági vagy anyagi dolgok voltak, hanem egyéb más, a menedzsmentet érintő dolgok”
– fogalmazott a sportvezető.

Hírdetés

Hozzátette, „mi a Ferencváros vagyunk, harminc olimpiai bajnokkal”, ami kötelezi a klubot: mindent azért nem adhat oda egy egyéni sportolónak. Megfogalmazása szerint

az FTC klubképébe nem fért bele az úszónő.

„Katinka egy erős karakter. Tudja, hogy mit akar csinálni. De van, amihez a Fradi nem tud asszisztálni. Ennyi” – mondta Kubatov Gábor, de hozzátette, a már lezárult tárgyalások jó hangulatúak voltak, és a végén békében váltak el.

A Kubatov Gáborral, a Ferencvárosi Torna Club elnökével készült teljes beszélgetést az InfoRádió Aréna című műsorában hallgathatják meg, péntek este 6 órától.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »