Kubatov elvesztette a kapcsolatot a valósággal

Kubatov elvesztette a kapcsolatot a valósággal

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke és a Fidesz alelnöke interjút adott a Lokál című kormányzati propaganda napilapnak. A politikus-sportvezető újfent tanúbizonyságát tette annak, hogy egy másik valóságban létezik, vagyis inkább kreált magának egy saját létezési szintet, amely azonban ellentmond a realitásoknak.

„Az ultrák nincsenek kitiltva a stadionból, hanem elhatározták, hogy nem jönnek be. Ők is a Ferencváros családjának tagjai, de ehhez az is hozzátartozik, hogy annak ellenére sem lettek kevesebben a meccseken, hogy a távolmaradást választják. A megüresedett helyeket betöltik új szurkolók, akik értékelni tudják, hogy kulturált keretek között biztathatják a csapatot”

Hírdetés

 – jelentette ki Kubatov. Szerinte az elmúlt évek során „kiderült”, hogy a drukkerek egy része nem vállalja a felelősséget a tetteiért, ezért nem tud megbízni bennük. Azt is leszögezte, hogy amíg ő a Ferencváros elnöke, addig maradni fog a szurkolók által kifogásolt vénaszkenner.

Kubatov Gábor szavainak azonban ellentmondanak a számok, amelyek azt igazolják, hogy a Groupama Aréná lelátóin egyre kevesebben kíváncsiak a Ferencváros mérkőzéseire, ráadásul a csapat tavalyi eredményeivel sem lehet igazán büszkélkedni. Mint az interjúból is kiderült, Kubatov Gábornak, illetve menedzsmentjének esze ágába sincs levonni ebből a következtetéseket, és vállalni értük a felelősséget.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »