Kubatov bizalmasának otthonában lőtték mellkason a Fradi új biztonsági főnökét

Kubatov bizalmasának otthonában lőtték mellkason a Fradi új biztonsági főnökét

Mellkasi sérüléseket szenvedett, kúszva menekült az a férfi, akit gumilövedékes fegyverrel lőttek mellkason még szerda este.

A lövés a Fradi korábbi biztonsági főnöke, Szabó "Szőke" Ferenc otthonában dördült el, a golyó pedig F. Pált találta el. F. Pál lett az utódja "Sz. Ferencnek", ezért nem szívelték egymást. Korábban jó kapcsolatot ápoltak, viszonyuk baráti volt egészen "Szőke Feri" kirúgásáig.

A korábban gyilkosságért elítélt Szabó "Szőke" Ferenc, Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató bizalmasa maga hívta meg otthonába a később mellkason lőtt férfit. Legalábbis ezt állítja a sérült, aki nem számított a támadásra. Miután közelről egy gumilövedékes fegyverrel lelőtték, kivonszolta magát a XVIII. kerületi ház mellett parkoló autójába, és értesítette a hatóságokat.

Szerda este nyolc óra előtt egy benzinkútnál találkozott egymással Szabó "Szőke" Ferenc és utódja, F. Pál, innen elhajtottak Sz. lakásához. Eddig a pillanatig békében telt a spontán találkozó. Ezután elsült egy gumilövedékes pisztoly, s a lövedék F. testébe fúródott. Éppen a szíve alatt pár centiméterrel hatolt be a golyó.

– A rendőrség kihallgatta a sértettet és a lakásban a bűncselekmény idején tartózkodó másik két személyt is. A vallomások komoly ellentmondásokat tartalmaznak, amelyeket a felderítés során megpróbálunk feloldani – mondta el a Blikknek hatósági forrása, aki hozzátette: "Sz. Ferencet" nem tartóztatták le, és nem is gyanúsították meg eddig.

Hírdetés

A rendőrök a lövés után negyedórával megérkeztek, majd késő estig helyszíneltek. A sérültet mentő vitte kórházba, ahol megműtötték. Tegnap már fogadhatott látogatókat, valószínűleg néhány napon belül hazatérhet.

Meg nem erősített hírek szerint Szőke Feri barátnőjét, L. Alexandrát elvitte egy rendőrautó.

– 2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII., Bója utcában hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

(Blikk nyomán)

Kubatov kedvenc gyilkosával végezteti el a piszkos munkát Bátonyterenye fideszes polgármestere is

Mégis gyilkolhatott Vizoviczki és a Fradi Security munkatársa

Ezért sem járnak a szurkolók labdarúgó-mérkőzésekre – Kubatov-haverok a hétvégi örökrangadón


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »