Közzétették az 1-es villamoson tűvel szurkáló drogos képét – és valahogy megint a rasszistáknak lett igazuk

Közzétették az 1-es villamoson tűvel szurkáló drogos képét – és valahogy megint a rasszistáknak lett igazuk

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen erőforrás 2018. szeptember 10-én 10 óra 22 perc és 10 óra 25 perc között Budapesten, az 1-es villamoson az Erzsébet királyné útja és a Zugló vasútállomás megállók között egy injekcióstűvel megszúrta utastársát.

A "feltételezett" elkövető 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor kék trikót, melegítőfelsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt – közölték a Police.hu-n. A legfontosabb információ azonban "valamiért" megint lemaradt…

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Korábban írtuk: Tombol a rend Budapesten is: tűvel szúrt combon egy anyát az 1-es villamoson egy drogos "fiatal"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »